objavi na
pozareport.si

forum

Bizarno

Ponedeljek, 4. februar 2013 ob 07:36

Fotografija ne laže. Jure Janković ima denar in spet enega mercedesa
Mlajšega sina ljubljanskega župana in predsednika Pozitivne Slovenije so radovedni bralci ujeli med dvigovanjem gotovine na bankomatu Petrolove bencinske črpalke na Dolenjki
2013 Pozareport

Odpri galerijo

Eden od bralcev našega portala nam je posredoval fotografijo Jureta Jankovića, mlajšega sina ljubljanskega župana in zamrznjenega predsednika Pozitivne Slovenije Zorana Jankovića, kako iz bankomata Nove ljubljanske banke na bencinski črpalki Petrol - Rakovnik na Dolenjski cesti 136 v Ljubljani - dviguje denar, gotovino. Fotografija je nastala včeraj, v nedeljo dopoldne, ob 11. uri in osem minut. Po pričevanju našega bralca se je Jure Janković na črpalko pripeljal s sivo srebrnim Mercedes-Benzom, podobnim modelu E320 Matic, kot ga sicer vozi tudi njegov oče.
Jure Janković, ki ga slovenska javnost pozna predvsem po enormnih finančnih dolgovih, razvpitih izvršbah in deložacijah (po novem z družino stanuje v očetovi hiši na Rudniku), očitno "še vedno ima denar, vsi njegovi bančni računi še vedno niso blokirani in fant še vedno vozi prestižne avtomobile," logično ugotavlja bralec, ki je posnel omenjeno fotografijo.
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Jureta Jankovića Zorana Jankovića prestižne avtomobile

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Fotografija ne laže. Jure Janković ima denar in spet enega mercedesa