objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Torek, 1. januar 2013 ob 10:59

Janković. Dvakrat žur za rojstni dan. Danes Cubo, ponedeljek Dvor Jezeršek
Dolgovi se kopičijo, krediti se ne vračajo, Zoki je luzer leta, dinastija Zorana Jankovića pa se lepo zabava kar naprej
2013 Pozareport

Odpri galerijo

Ljubljanski župan in prvak Pozitivne Slovenije Zoran Janković je danes dopolnil točno 60 let. Kljub veliki recesiji pa bo svoj rojstni dan proslavil kar dvakrat. Najprej danes v Ljubljani, v hotelu (restavraciji) Cubo, kamor je po naših informacijah ob 13.00 povabil nekoliko ožjo družbo. Drugič pa prihodnji ponedeljek, 7. januarja, ko Zoran Janković vabi v Dvor Jezeršek na Brnik. Zabavo ob svojem okroglem rojstnem dnevu bo po datumu sodeč združil s proslavljanjem pravoslavnega božiča, številni srečni povabljenci pa so prejeli pisno vabilo, kjer piše, da "darilo" Jankoviću pomeni že "njihov prihod".
Znani lokaciji za obe veliki rojstnodnevni zabavi seveda nista izbrani slučajno. Ljubljanski hotel (restavracija) Cubo je uradno v lasti Denisa Pereta, tesnega poslovnega partnerja družine Janković, ki naj bi bili, kot pravi ulica, v resnici tudi "skriti" dejanski lastniki hotela. Franc Jezeršek pa je imel catering na razvpiti prednovoletni zabavi na Gospodarskem razstavišču, kjer so se na stroške davkoplačevalcev zabavali zaposleni na ljubljanski občini, javnih zavodih, podjetjih v občinski lasti ter šolah in vrtcih, ki jim Zoran Janković pravi "njegova velika mestna družina". Na Dvoru Jezeršek se je Zoran Janković pred časom srečal - ponoči - tudi s predsednikom srbske vlade Ivico Dačićem. Zato najbrž ni nobenega dvoma, da je "ponudba" Dvora Jezeršek za ponedeljkovo zabavo Zorana Jankovića finančno nadvse ugodna.
Po zabavah sodeč za dinastijo Janković očitno še ni prave krize, kljub temu, da večina medijev v državi Zorana Jankovića uvršča med glavne luzerje preteklega leta. Slovenska javnost pa medtem še vedno čaka na javno obljubo in dano besedo Zorana Jankovića, da bodo prodali del družinskega premoženja, če Jure Janković ne bo zbral denarja za poplačilo treh milijonovo evrov, ki jih še vedno dolguje poslovnežu Marjanu Pišljarju.
Zaenkrat pa menda "ne držijo" govorice, da naj bi v ponedeljek na Dvoru Jezeršek zapela tudi Petar Grašo in Danijela Martinović, čeprav, kot pravijo naši viri, to ni čisto nemogoče ...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
zoran janković Denisa Pereta Franc Jezeršek na stroške davkoplačevalcev Ivico Dačićem Jure Janković Marjanu Pišljarju Petar Grašo Danijela Martinović

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Janković. Dvakrat žur za rojstni dan. Danes Cubo, ponedeljek Dvor Jezeršek