objavi na
pozareport.si

forum

Ponedeljek, 30. december 2013 ob 06:40

Pop TV - začetek nove čistke? Kdo vse, poleg Alenke Mirt, še leti na cesto?
Zniževanje stroškov. Delovna mesta ali honorarje naj bi do 31. decembra izgubilo približno trideset sodelavcev Pop TV-ja, Kanala A in spletnega portala 24ur.com, med njimi tudi številna znana imena
2013 Pozareport

Odpri galerijo

Alenka Mirt je najprej ostala brez moža, zdravnika Blaža Iskre, zdaj pa še brez oddajice Vizita.
Najnovejši val odpuščanja na komercialni televiziji Pop TV in Kanal A, ki s(m)o ga mediji napovedali že konec novembra, se je začel udejanjati. Svoje službe ali honorarje bo tokrat, do jutrišnjega dne (31. decembra), izgubilo okoli 30(!) ljudi, med tudi njimi številna znana imena.
Tokratni kadrovski cunami, denimo, je že odnesel Alenko Mirt, voditeljico Vizite, nedeljske rubrike znotraj oddaje 24ur, ki se je sinoči poslovila na svojem facebook profilu.
"Moja zadnja v oddaji 24ur," je čustveno zapisala Alenka Mirt. Ena od urednic oddaje 24ur, Tjaša Slokar Kos, pa ji je odgovorila: "Te bom pogrešala." Tjaša Slokar Kos, znana tudi kot soproga nekdanjega predsednika komisije za preprečevanje korupcije Draga Kosa, je novo čistko na Pop TV - preživela.
Kaj se bo zgodilo z rubriko Vizita, je tudi Vizita ukinjena ali ne, pa še ni znano?!
"Na cesto" letijo tudi vse sedanje dopisnice iz tujine, dopisnik iz Londona pa še ostaja Branko Kastelic, čeprav pri svojem poročanju v glavnem samo plonka britanske (spletne) medije. Vodenje oddaje 24ur zvečer (22.00) prevzemajo voditelji osrednje informativne oddaje 24ur ob 19.00 (kar naj bi "zniževalo" stroške informativnega programa na minuto), zato brez dela ostajata Maja Sodja Čretnik in Miha Drozg. Po dosedanjih informacijah naj bi Maja Sodja Čretnik presedlala v 24ur, Miha Drozg pa menda "odhaja".
Več o teh "prerazporeditvah" bo verjetno znano v prihodnjih dneh.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Alenko Mirt Tjaša Slokar Kos Draga Kos Branko Kastelic Maja Sodja Čretnik Miha Drozg

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Pop TV - začetek nove čistke? Kdo vse, poleg Alenke Mirt, še leti na cesto?