objavi na
pozareport.si
forum
Posli & finance

Ponedeljek, 30. december 2013 ob 06:41

Vir iz GPB. Tudi Meršol ni plačal. Meršol: Dela, opravljena dobro - plačana
Gradbeno podjetje Bežigrad, ki se je osmolilo med gradnjo družinske hiše sedanjega obrambnega ministra Romana Jakiča, je kratko, vsaj kar zadeva plačila, potegnilo tudi pri stanovanju Mitje Meršola
2013 Pozareport

Odpri galerijo

"Isti" vir, eden od nekdanjih vodilnih delavcev Gradbenega podjetja Bežigrad, ki nas je pred dnevi opozoril na sodne spore med GPB in ministrom za obrambo Romanom Jakičem, povezanih z gradnjo Jakičeve družinske hiše v Zalogu, nam je povedal, da je "njegovo" podjetje pred leti adaptiralo tudi ljubljansko stanovanje sedanjega poslanca Mitje Meršola, takrat novinarja oziroma dopisnika iz tujine ter urednika časopisa Delo. Podobno kot Jakič tudi Meršol ni plačal vseh računov, vendar gradbeno podjetje, za razliko od primera Jakič, zoper Meršola ni vložilo tožbe.
Zakaj? Naš vir trdi, da so od Meršola, pravzaprav njegove soproge, enostavno "dvignili roke". Da sta zakonca Meršol lahko zavračala račune ter plačila opravljenih storitev, je žena sedanjega poslanca tudi z ogledalom merila ravnino sten in stropa. Pritoževala naj bi se za vsako malenkost. O tem, kot pravi naš vir, je tekla debata na kolegiju podjetja, potem pa so kakor "obupali".
No, vse to nam je posredno potrdil tudi Mitja Meršol, češ, gre za "zadevo pred osemnajstimi leti. Vsa dela, ki jih je Gradbeno podjetje Bežigrad opravilo dobro, so bila plačana," zdaj zatrjuje poslanec Pozitivne Slovenije in ljubljanski mestni svetnik na Listi Zorana Jankovića. Katera dela po njegovem mnenju pa niso bila "dobro opravljena" ter zato tudi ne plačana, nam Meršol ni zaupal.
Spomnimo. Gradbeno podjetje Bežigrad je bilo pozneje priključeno Vegradu, danes pa je v stečaju. Tudi Roman Jakič, ki nam je sprva po telefonu zagotovil, da nam bo pokazal celotno dokumentacijo, povezano z gradnjo hiše, GPB in sodnim sporom, si je premislil ter snedel dano besedo.

Galerija slik

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Samanta Škrjanec išče erotično zapeljivko leta, ki ni tako(j) na razpolago
Velika sramota za Kirurški sanatorij. Ušle so jim fotografije Tanje Ribič
Erotični podjetnik izdal varovanko Urško Čepin. Prodaja celo njen mobitel?!
Iris Mulej skoraj gola na facebooku. Deset minut po uporabi spreja!
Levica trdno prevzema vlado. Vloga Viranta, potem ko pade Janša, je končana
Ločitev. Damjan Damjanovič in Sabina Cvilak že prodajata hišo, za 316 tisoč
Zdenko Roter o sporu med Kučanom in Janšo, Pahorju, Bavčarju in Jankoviću
Tako se dela v Hollywoodu. Katarina Čas za postavo trenirala nekaj - tednov
Vir iz GPB. Tudi Meršol ni plačal. Meršol: Dela, opravljena dobro - plačana