objavi na
pozareport.si

forum

Zvezde & izjave

Sobota, 28. december 2013 ob 06:56

Gregor Virant zaupa policiji. Vsaj te ekipe ne bo v političnih zarotah!
Minister Gregor Virant je na včerajšnji tiskovni konferenci za policijo in kriminaliste NPU dejal, da se ne bojijo nikogar, zanje nihče ni sveta krava, delajo pa profesionalno, učinkovito in nevtralno
2013 Pozareport

Odpri galerijo

... Imam popolno zaupanje v kriminalistično policijo in Nacionalni preiskovalni urad, saj vem, da delajo profesionalno, učinkovito in nevtralno. Zanesljivo se nikogar ne bojijo, nihče zanje ni sveta krava, trdno pa sem prepričan, da vsaj ta ekipa ni in ne bo udeležena v nekih političnih zarotah...
Tako minister za notranje zadeve in prvak Državljanske liste Gregor Virant. V stranki SDS pa so obratno prepričani, da gre pri "najnovejši" kazenski ovadbi zoper Janeza Janšo (domnevno sporni prodaji zemljišča v Trenti) za zlorabo institucij pravne države v politične namene.
"Pop TV je namreč informacijo o kazenski ovadbi objavil na državni praznik ter dela prost dan, voditelj Edi Pucer je v oddaji dejal, da so potrjeno informacijo o tem dobili pred nekaj urami, kar naj bi pomenilo, da so na dela prosti dan v policiji ali tožilstvu novinarjem Pop TV potrdili informacijo o ovadbi.
Kdo jo je potrdil ...?", se čudijo v SDS.
Po njihovem mnenju naj bi tako bile "potrjene navedbe iz anonimke Fišergate, kjer neznanec med drugim piše, da je generalni direktor vrhovnega državnega tožilstva Boštjan Škrlec, nekdanji politik LDS-a in bivši državni sekretar LDS-a na ministrstvu za pravosodje, čez noč postal strokovnjak na tožilstvu, na redni liniji z novinarjem Pop TV-ju, ki ga tudi zalaga z ekskluzivnimi informacijami ..."

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Gregor Virant Janeza Janšo zemljišča v Trenti Edi Pucer Boštjan Škrlec

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Gregor Virant zaupa policiji. Vsaj te ekipe ne bo v političnih zarotah!