objavi na
pozareport.si

forum

Mediji

Petek, 27. december 2013 ob 06:56

Krater Media. Barbra Jermann ostaja, Sonči Nered Čebašek pa se - ponuja
Nova pogodba za bivšo odgovorno urednico revije Lady: novinarsko delo, vredno dobrih 900 evrov bruto - mesečno
2013 Pozareport

Odpri galerijo

Barbra Jermann, pred nekaj tedni zamenjana odgovorna urednica tabloidne revije Lady, zaenkrat ostaja zaposlena v družbi Krater Media - kot novinarka. Njena mesečna plača po novi pogodbi znaša nekaj več kot 900 evrov bruto, tekste pa naj bi pisala za Lady in časopis Svet24.
Na časopis Svet24 pa se poskuša prebiti Sonči Nered Čebašek, bivša izvršna urednica revij Nova in Lea, ki jo je pred nedavnim na cesto postavil lastnik ter direktor založniškega podjetja Adria Media Tomaž Drozg. Kljub menda načelnemu dogovoru z urednico Sveta24 Karmen Špacapan pa "zaposlitev" Sonči Nered Čebašek še "visi v zraku," ker poslovno vodstvo Krater Medie naj ne bi bilo pripravljeno odobriti denarja za njen honorar, predvsem zato, ker se je Jermannova odločila ostati.
Nered Čebaškova pa ima dodatne težave tudi zato, ker jo je Drozg "tik pred odslovitvijo" prepričal, da je sama dala odpoved ter "odprla" status samostojne podjetnice in se tako "prostovoljno" odrekla možnosti, da bi se lahko pozneje prijavila na zavod za zaposlovanje.
Mimogrede, Tomaž Drozg poskuša nakopičene velike finančne težave Adria Medie (samo lani so zabeležili več kot 830 tisoč evrov izgube!) delno blažiti tudi s skorajšnjo preselitvijo uredništev vseh revij v cenejše poslovne prostore, iz stavbe zraven hotela Lev v bližnji Tivoli center.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Barbra Jermann kot novinarka Sonči Nered Čebašek pred nedavnim na cesto Tomaž Drozg Karmen Špacapan preselitvijo uredništev

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Krater Media. Barbra Jermann ostaja, Sonči Nered Čebašek pa se - ponuja