objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Torek, 10. december 2013 ob 07:18

Kangler še vedno fura Županovo listo. Dokaz: vabilo na novoletno druženje!
Govorice. Bodoči kandidat za mariborskega župana na listi Kanglerjeve nestrankarske liste naj bi bil nekdanji načelnik mariborske upravne enote Ivan Vogrin
2013 Pozareport

Odpri galerijo

"Padli" mariborski župan Franc Kangler očitno še vedno fura Županovo listo, ki ima v mariborskem mestnem svetu močno svetniško skupino sedmih svetnikov in svetnic, na čelu z nekdanjo najlepšo slovensko podžupanjo Astrid Bah.
Dokaz temu je vabilo na novoletno druženje Županove liste, ki sta ga podpisala vodja kluba svetnikov Županove liste Jožef Škof in seveda Franc Kangler, kot tako imenovani "predstavnik" Županove liste, čeprav bivši župan Kangler sploh ni mestni svetnik.
Vabilo na zabavo, ki bo jutri, 11. decembra, ob 18. uri v prostorih krajevne skupnosti Malečnik (faksimile), sta Franc Kangler in Jožef Škof razposlala "vsem simpatizerjem" Županove liste.
Mimogrede, širijo pa se tudi govorice, da naj bi bil kandidat za mariborskega župana na listi Kanglerjeve županove liste - na lokalnih volitvah prihodnje leto - zdaj že nekdanji načelnik mariborske upravne enote Željko Vogrin.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Franc Kangler Astrid Bah Jožef Škof Željko Vogrin

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Kangler še vedno fura Županovo listo. Dokaz: vabilo na novoletno druženje!