objavi na
pozareport.si

forum

TV Pink 3

Četrtek, 5. december 2013 ob 05:30

Američani ga lovijo, ljudje na cestah pa ustavljajo, češ, on ima denar
Ne prezrite, danes ob 22.00 na TV3 Medias. Današnji gost Bojana Požarja je ljubljanski podjetnik in tako imenovani kralj dopinga Mihael Karner, ki ga lovijo ameriške oblasti
2013 Pozareport

Odpri galerijo

... Ne prezrite, danes ob 22.00 na TV3 Medias Intervju Današnji gost Bojana Požarja je ljubljanski podjetnik Mihael Karner, razvpiti domnevni "kralj dopinga", ki ga "lovijo" ameriške oblasti.
Karner pravi, da so si ga Američani izmislili, ga naredili za "legendo", ker njihovim tožilcem gre za njegov denar, on pa je prepričan, da bo zmagal na evropskem sodišču, tudi zato, ker ima "najboljšega odvetnika na svetu" Rolanda Grilca. Ameriških tajnih agentov se ne boji, ima dovolj prijateljev, ki ga tudi varujejo, ljudje na cesti pa ga ustavljajo ter prosijo za finančne investicije. Opisal nam je tudi avstrijske zapore, kjer ločujejo temnopolte pripornike od zahodnjakov, pa o tem, kaj pravzaprav so anabolični steroidi, kako se je znašel na črnem spisku Baracka Obame - skupaj z največjimi šefi mafijskih kartelov, o svoji pravdi z davčno upravo, kako je "delati" z ljubljanskim županom Zoranom Jankovićem in sodelovanju s pokojnim medijskim magom ter njegovim sorodnikom Danilom Slivnikom.
Mihael Karner živi v Ljubljani, na Viču, v znameniti vili pokojnega Danila Slivnika, s soprogo Alenko in tremi otroki. Denar služi predvsem v tujini, v Sloveniji pa njegov edini poslovni podvig ostaja velika nepremičnina Urbana oaza, kjer naj bi, skupaj z doslej neznanim ruskim partnerjem, zgradil 130 stanovanj, vrtec in poslovne prostore. Če bo slučajno izročen Američanom - na tiralici ameriškega urada za boj proti drogam, bolj znanim kot DEA, piše, da je Mihael Karner "zelo verjetno oborožen in nevaren," mu grozi do štirideset let zapora.
Ponovitev oddaje si lahko ogledate prihodnji ponedeljek ob 00.25.
Več o pogovorni oddaji Požareport na TV3 pa si lahko preberete tukaj.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Intervju Mihael Karner tukaj

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Američani ga lovijo, ljudje na cestah pa ustavljajo, češ, on ima denar