objavi na
pozareport.si

forum

Posli & finance

Petek, 15. november 2013 ob 06:39

Zakonca Jazbec. Žena nova Alenka Bratušek, možu pa uprava hotelov Bernardin
To je bančni kadrovski vrtiljak. Minister za finance je za direktorico direktorata za proračun nastavil ženo bivšega člana uprave Nove ljubljanske banke, ki je menda tudi ministrova soseda
2013 Pozareport

Odpri galerijo

Minister za finance Uroš Čufer je končno, šele v tretjem poskusu, le uspel najti "pravo žensko", ki je zasedla stolček generalne direktorice direktorata za proračun, torej znamenito pozicijo, ki jo je pred vstopom v politiko kar nekaj let držala sedanja premierka Alenka Bratušek.
Je pa Čufer, nekdanji uslužbenec Nove ljubljanske banke (in spomnimo, Čuferja po koncu ministrskega mandata čaka služba v NLB), spet poskrbel, da se je kadrovalo iz njegovega insajderskega "bančnega kroga". Vlada je namreč za novo direktorico direktorata za proračun imenovala Sašo Jazbec, nekdanjo uslužbenko revizorske hiše KPMG in Banke Slovenije, sicer pa soprogo člana prejšnje uprave Nove Ljubljanske banke Marka Jazbeca. Zakonca Jazbec sta menda tudi soseda ministra Čuferja.
No, zadnji tedni so bili nasploh zelo uspešni za zakonca Jazbec. Marko Jazbec je sredi oktobra dobil službo predsednika uprave hotelov Bernardin, žena Saša Jazbec pa je pristala na finančnem ministrstvu.
 
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Uroš Čufer Alenka Bratušek Sašo Jazbec Marka Jazbeca

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Zakonca Jazbec. Žena nova Alenka Bratušek, možu pa uprava hotelov Bernardin