objavi na
pozareport.si

forum

Mediji

Ponedeljek, 11. november 2013 ob 06:40

Cenzura Kovača na Financah. Očitno pozabljajo, da nismo več v komunizmu
Kolumnist časnika Finance Stanislav Kovač odgovarja na nekatere govorice, ki prihajajo iz časnika Finance
2013 Pozareport

Odpri galerijo

Vodilni kolumnist poslovnega časnika Finance Stanislav Kovač se je odzval na nekatere govorice, ki prihajajo iz Financ, češ, saj so ga odpustili tudi na Mladini in Magu, da fizično ne hodi v službo in da naj bi imel previsoko plačo.
Mimogrede, da naj bi Stanislava Kovača odpustili že na Magu, je včeraj na twitterju – menda neresnično - tvitnil tudi sam direktor Financ Peter Frankl. Povsem drugače pa trdi nekdanji novinar Maga in sedanji odgovorni urednik tednika Reporter Silvester Šurla, ki je na twitterju zapisal, da se Stanislav Kovač "ni hotel zaposliti na Delu, potem ko je Delo od podjetja Salomon kupilo Mag, ampak je raje odšel na Finance."
No, Stanislav Kovač pravi takole:
"Prvič, govorice, da so me odpustili iz Mladine in Maga. Odpoved sem dal sam.
Drugič, govorica, da ne hodim v službo. Od prvega dne zaposlitve na Financah imam z vodstvom dogovor
(op. u.: po naših informacijah naj bi šlo za dogovor med Kovačem in direktorjem Franklom), da delam od doma. Zaradi razvoja informacijske tehnologije, zlasti v novinarstvu, je delo od doma vse pogostejša fleksibilna oblika dela v razvitem svetu.
In tretjič, govorica o višini plače. Plačo določa vodstvo podjetja. Doslej sem pristal na vse pobude vodstva podjetja na znižanje plače zaradi zaostrenih finančnih razmer na časopisu Finance. Tisti, ki širijo takšne govorice, očitno pozabljajo, da nismo več v komunizmu, kjer smo imeli plačno uravnilovko, ko je bilo delo različne kvalitete plačano enako. Kako kvalitetno je moje delo, se je lahko prepričal vsak na spletu Financ: moji članki so bili daleč najbolj brani, najodmevnejši in tudi najbolje ocenjeni …
"
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Stanislav Kovač nekatere govorice, ki prihajajo iz Financ Peter Frankl silvester šurla

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Cenzura Kovača na Financah. Očitno pozabljajo, da nismo več v komunizmu