objavi na
pozareport.si

forum

Posli & finance

Sreda, 6. november 2013 ob 15:32

Je Tomaž Kuntarič odstopil ali ne?! Sam zanika, toda govorice krožijo ...
Nives Cesar postala glavna revizorka, po nekaterih informacijah pa naj bi odstopil predsednik uprave Slovenske odškodinske družbe
2013 Pozareport

Odpri galerijo

Po današnji seji nadzornega sveta Slovenske odškodninske družbe so se spet razširile govorice, da naj bi z mesta predsednika uprave Soda odstopil Tomaž Kuntarič. Nadzorniki Soda pod vodstvom Sama Lozeja so se danes sicer "seznanili" z odstopom Aleksandra Mervarja, novopečenega predsednika uprave Elesa, s položaja člana nadzornega sveta Soda, Mervar pa je bil tudi vodja Sodove revizijske komisije.
Po odstopu Mervarja so za novo predsednico revizijske komisije imenovali Nives Cesar, ljubljansko mestno svetnico na Listi Zorana Jankovića, ki je - no, pozor - po izobrazbi zdravnica in magistrica farmakologije.
Prav imenovanje Nives Cesar za prvo revizorko Soda naj bi razjezilo Kuntariča, ki sicer že dlje časa tudi javno opozarja na politično mešetarjenje pri kadrovskih ter drugih odločitvah v podjetjih, ki so v državni lasti. No, Kuntariča na sami seji nadzornega sveta ni bilo, ker je takrat sestankoval pri predsednici vlade Alenki Bratušek.
Tomaž Kuntarič, čigar morebitni odstop bi precej "na novo premešal karte" pri vodenju Soda ter "zadnji fazi" privatizacije, pravi, da "ni odstopil," je pa res, dodaja, da "ima, kot vedno, klobuk v roki ..."
Sicer pa je njegov mandat, opozarja Tomaž Kuntarič, tako ali tako omejen do začetka delovanja Slovenskega državnega holdinga.
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Tomaž Kuntarič Nadzorniki Soda pod vodstvom Sama Lozeja Aleksandra Mervarja Nives Cesar Alenki Bratušek

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Je Tomaž Kuntarič odstopil ali ne?! Sam zanika, toda govorice krožijo ...