objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Četrtek, 17. oktober 2013 ob 06:59

Helios prodan Avstrijcem, Socialni demokrati pa iz baze - proti prodajam!
Ožje vodstvo ljubljanskega lokalnega odbora druge največje vladne stranke uradno sprejelo sklep, da so proti prodaji državnih podjetij
2013 Pozareport

Odpri galerijo

V torek, točno 24 ur prej, preden je avstrijska družba Ring International AG kupila domžalski Helios, kot prvo podjetje na listi petnajstih slovenskih državnih podjetij, namenjenih prodaji, je predsedstvo lokalnega odbora ljubljanskih Socialnih demokratov sprejelo formalni sklep, da so tudi uradno "proti prodaji" državnega premoženja "tujcem", predvsem pa tistih podjetij, ki predstavljajo tako imenovano državno infrastrukturo.
Danes popoldne, ob 17. uri, pa naj bi ta domoljubni sklep potrdili še na zboru članov stranke, ki bo v prostorih občine Vič. Na samo "potrditev sklepa" zoper prodajo državnega premoženja prihaja tudi prvak SD Igor Lukšič.
To je sicer prvi tovrstni sklep na organu ene od strank vladne koalicije, ki pa hkrati že prodaja premoženje ...
Mimogrede, predsednik Socialnih demokratov v Ljubljani je nekdanji poslanec Anton Colarič, medtem ko je prejšnja predsednica ljubljanskega lokalnega odbora Metka Tekavčič, ki je prvega oktobra kot nova dekanja prevzela vodenje ljubljanske ekonomske fakultete, pred dnevi pisno odstopila z vseh funkcij znotraj SD.
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Igor Lukšič Anton Colarič metka tekavčič

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Helios prodan Avstrijcem, Socialni demokrati pa iz baze - proti prodajam!