objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Sobota, 5. oktober 2013 ob 07:01

Tako na vladi kadruje Maša Kociper. Ona blond od Žerjava res ni okej ...!
Poslanka in podpredsednica Pozitivne Slovenije je z enim samim elektronskim sporočilom odstranila državno sekretarko na ministrstvu za gospodarstvo
2013 Pozareport

Odpri galerijo

Pa poglejmo, kako na vladi, še natančneje - ministrstvu za gospodarski razvoj in tehnologijo, "nepolitično ter strokovno" kadruje poslanka in podpredsednica Pozitivne Slovenije Maša Kociper.
Kociprova je 13. septembra Jerneju Pavliču, državnemu sekretarju in šefu kabineta predsednice vlade Alenke Bratušek, poslala elektronsko pošto, kjer piše, citiramo:
"... Jernej, to je predlog naše poslanke za DS (državnega sekretarja; op.a.) na MGRT. Ona blond od Žerjava (Radovana, bivšega ministra ter nekdanjega predsednika Slovenske ljudske stranke; op.a.) res ni ok, makar dajmo Acota za drugega DS ali pa koge drugega, mal poglej tole spodaj pls."
Elektronsko sporočilo Maše Kociper objavljamo spodaj.
Maša Kociper je Jerneju Pavliču posredovala tudi celotno elektronsko sporočilo poslanke PS Aleksandre Osterman, ki za državnega sekretarja "predlaga" Milorada Draganića, višjega svetovalca na omenjenem ministrstvu, ki ga sicer vodi minister Stanko Stepišnik.
"Ona blond od Žerjava, ki ni ok ..." pa je zdaj že - kakopak - nekdanja državna sekretarka Monika Kirbiš Rojs.
 
UČINKOVALO JE PRAKTIČNO TAKOJ
Dopis Maše Kociper tesnemu zaupniku premierke Alenke Bratušek je namreč učinkoval izjemno hitro. Minister Stepišnik je za Slovensko tiskovno agencijo 17. septembra, torej že štiri dni po dopisu Maše Kociper, potrdil informacijo, da je "ona blond" Monika Kirbiš Rojs "odstopila", njeno mesto pa naj bi zasedla Metka Gorišek, prav tako zaposlena na ministrstvu za gospodarstvo. Vlada je Moniko Kirbiš Rojs za državno sekretarko sicer imenovala 25. marca letos.
Trenutno pa je državna sekretarka Andreja Kert.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Maša Kociper Jerneju Pavliču Alenke Bratušek Žerjava Radovana Acota Aleksandre Osterman Milorada Draganića Stanko Stepišnik Monika Kirbiš Rojs UČINKOVALO JE PRAKTIČNO TAKOJ Maše Kociper Metka Gorišek Andreja Kert

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Tako na vladi kadruje Maša Kociper. Ona blond od Žerjava res ni okej ...!