objavi na
pozareport.si

forum

Posli & finance

Ponedeljek, 30. september 2013 ob 06:39

Sanjska služba slovenskega bankirja. Savo Dinjaški je šef dveh umrlih bank!
Edino delo direktorja Ljubljanske banke in Kreditne banke Maribor je varovanje bančih arhivov, ima pa tajnico in službeni avto
2013 Pozareport

Odpri galerijo

Savo Dinjaški, nekdanji dolgoletni visoki uslužbenec "marketinga" Nove ljubljanske banke, ima "sanjsko službo" menda vsakega slovenskega bankirja. Od prvega oktobra lani je namreč direktor "dveh bank", Ljubljanske banke d.d. in Kreditne banke Maribor d.d.. Gre za "stari" dve največji, vendar že tako rekoč pokojni slovenski banki (predhodnici Nove ljubljanske banke in Nove kreditne banke Maribor), ki danes skupaj premoreta eno samo pisarno v 12. nadstropju stolpnice NLB na Trgu republike 3, dva zaposlena (Sava Dinjaškega in tajnico), en službeni avto ter kopico bančnih arhivov. Edino delo direktorja Dinjaškega je menda "varovanje" arhivov obeh bank, medtem ko je njegova mesečna plača po neuradnih informacijah primerljiva z mesečnimi prihodki druge lige menedžmenta v NLB.
Savo Dinjaški, ki je bil pred leti v Novi ljubljanski banki tudi vodja projekta za evro, je sicer tudi član Koordinacijskega odbora za vprašanja nasledstva pri vladi, katerega predsednik je minister za finance Uroš Čufer, vendar javnih izjav o vprašanjih nasledstva, predvsem pa zadev okoli zloglasnega spora z varčevalci Ljubljanske banke na Hrvaškem, Dinjaški ne daje in ne komentira.
Savo Dinjaški je direktor obeh bank, LB in KBM, postal potem, ko je prejšnji dolgoletni direktor Ljubljanske banke ter Kreditne banke Maribor Borut Ožura odšel v pokoj.
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Savo Dinjaški marketinga Uroš Čufer Borut Ožura

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Sanjska služba slovenskega bankirja. Savo Dinjaški je šef dveh umrlih bank!