objavi na
pozareport.si

forum

Bizarno

Sreda, 4. september 2013 ob 06:57

Miro Senica želel do tajnih prisluhov Tomaža Lovšeta. Ampak ni mu uspelo!
Ni kopiral sodnega spisa. Anita Lovše mu je podpisala pooblastilo za zastopanje, Tomaž Lovše pa hitro odpovedal
2013 Pozareport

Odpri galerijo

Ljubljanskemu odvetniku Miru Senici, znanemu tudi kot partnerju nekdanje političarke Katarine Kresal, je pred nekaj dnevi uspelo "pregovoriti" Anito Lovše, soprogo priprtega poslovneža Tomaža Lovšeta, da bi sodeloval v obrambi (zastopanju) Lovšeta v kazenskem postopku pred ljubljanskim sodiščem. Lovšetova je odvetniški pisarni Miro Senica & odvetniki podpisala pooblastilo, ki pa ga je Lovše v priporu, ko je za pooblastilo izvedel, nemudoma preklical. Kar se je zgodilo še prej, preden je Senica oziroma ena od njegovih odvetnic začela kopirati sodne spise v zadevi Lovše.
 
MAMLJIVI TAJNI PRISLUHI
Po mnenju poznavalcev se je odvetnik Miro Senica želel predvsem "dokopati" do razvpitih tajnih telefonskih prisluhov priprtemu Tomažu Lovšetu, ki so jih posneli kriminalisti Nacionalnega preiskovalnega urada, postali pa naj bi tudi eden od hitov politične jeseni.
Zakaj, kdaj in kako naj bi telefonski prisluhi koristili odvetniku Miru Senici, ki se je pred časom sam prav tako znašel v odmevnem kazenskem postopku - zaradi zlorabe pooblastil, si lahko mirno predstavljamo ...
Miro Senica zadeve z Lovšetom včeraj ni komentiral.
Spomnimo, Tomaž Lovše, bivši lastnik Diners Cluba Slovenija, že od 8. avgusta sedi v priporu na Povšetovi ulici zaradi očitanih razlogov begosumnosti.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Miru Senici Katarine Kresal Anito Lovše Tomaža Lovšeta v kazenskem postopku MAMLJIVI TAJNI PRISLUHI hitov politične jeseni

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Miro Senica želel do tajnih prisluhov Tomaža Lovšeta. Ampak ni mu uspelo!