objavi na
pozareport.si

forum

Posli & finance

Sreda, 21. avgust 2013 ob 06:44

Zoran Janković po hčerki Danila Türka zaposlil tudi sina Branka Masleše
Tudi Samo Masleša, sin predsednika vrhovnega sodišča, je podobno kot Helena Türk, službo dobil na javnem razpisu, kjer je bil čudežno izbran med številnimi drugimi prijavljenimi kandidati
2013 Pozareport

Odpri galerijo

Ljubljanski župan Zoran Janković je znotraj svoje številne "mestne družine" pred kratkim zaposlil tudi Sama Maslešo, sina predsednika vrhovnega sodišča Branka Masleše. Samo Malseša je postal vodja (ali direktor) tako imenovane Hiše športa, novega lokala v stari Ljubljani, ki sodi v okvir javnega Zavoda šport Ljubljana.
Zaposlitev Masleše "mlajšega" je bila izpeljana na videz "prefinjeno korektno", hja, podobno kot marca 2011 razvpita zaposlitev Helene Türk, edine hčerke bivšega predsednika republike Danila Türka na Ljubljanskem gradu, ki prav tako sodi v pristojnost mestne občine oziroma župana Jankovića. Tudi v tem primeru se je Samo Masleša zgolj prijavil na javni razpis za direktorja Hiše športa, ter imel enako veliko "srečo" kot takrat Helena Türk. Oba sta bila kar čudežno izbrana med številnimi drugimi prijavljenimi kandidati.
Spomnimo, Helena Türk je bila za Ljubljanski grad izbrana med 228 prijavljeni kandidati (komisija za preprečevanje korupcije je kasneje sicer nekaj preiskovala sporno zaposlitev Helene Türk, vendar naj ne bi bilo - nič narobe), koliko jih je bilo prijavljenih na javni razpis za vodjo Hiše športa pa žal še ni znano. Kako in zakaj je ravno Samo Masleša najbolj prepričal posebno komisijo, ki je vodila razpis in izbor direktorja, si lahko samo mislimo ...
Imena članov kadrovske komisije namreč dokazujejo, da je imel Zoran Jankovič izbor Sama Masleše trdno v svojih rokah. Komisijo so namreč - po dosedanjih nformacijah - sestavljali Marta Bon, nekdanja rokometašica Krima Electe, ljubljanska mestna svetnica na Listi Zorana Jankovića in tudi kandidatka za poslanko Pozitivne Slovenije, Tatjana Polajnar, direktorica Zavoda šport Ljubljana in še ena bivša rokometašica Electe, Marko Kolenc, vodja oddelka za šport na ljubljanski mestni občini, in Dragan Banovič, pomočnik direktorice Polajnarjeve v Zavodu šport Ljubljana. In vsaj za prve tri, Bonovo, Polajnarjevo in Kolenca je mogoče reči, da povsem "ubogajo" Jankovića.
Samo Masleša je sicer nekdanji državni prvak v judu, bivši asistent na ljubljanski fakulteti za šport in prav tako "bivši" podjetnik na področju športa (svoj status samostojnega podjetnika v Kopru je razmeroma kmalu zaprl), je pa precej aktiven na facebooku.
Tudi lokacija, kjer se nahaja Hiša športa (naslov: Breg 2), je tesno povezana z družino Janković. Na tem naslovu je bil namreč prej propadli lokal Maximal, ki ga je vodila famozna Twiggy Pikula, mama Maxime Pikula, nekdanje zaročenke Damjana Jankovića, starejšega sina župana Zorana Jankovića.
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
zoran janković Sama Maslešo Branka Masleše Helene Türk Danila Türka Marta Bon Tatjana Polajnar Marko Kolenc Dragan Banovič t wiggy Pikula Maxime Pikula Damjana Jankovića

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Zoran Janković po hčerki Danila Türka zaposlil tudi sina Branka Masleše