objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Četrtek, 15. avgust 2013 ob 09:31

Franc Pojbič efekt?! SDS zapustili tudi Pavel Rupar in cela njegova družina
Anonimka za razmere v tržiški SDS krivi strankarske lumpe tipa Pojbič ter predsednika lokalnega odbora Klemna Grašiča, ki naj bi se prodal županu Borutu Sajovicu
2013 Pozareport

Odpri galerijo

Nekdanji poslanec in bivši župan Tržiča Pavel Rupar je včeraj zapustil stranko SDS, z njim vred pa skoraj cela njegova družina in še nekaj drugih članov lokalnega odbora Janševe stranke, skupaj sedem. Rupar je to storil včeraj dopoldne po elektronski pošti, ki jo je med drugimi prejel prejel tudi prvak opozicijske SDS Janez Janša.
Sodeč po anonimki, ki sem jo prejel danes zjutraj, je za množični izstop družine Rupar iz članstva SDS kriva predvsem "afera Pojbič" ter predsednik lokalnega odbora SDS v Tržiču Klemen Grašič, ki naj bi se "prodal" tržiškemu županu Borutu Sajovicu, članu LDS.
Vse podrobnosti kolektivnega izstopa družine Rupar in drugih še niso znane (Rupar sam sicer pravi, da je "vzrokov za to odločitev veliko," a jih za zdaj ne bo razkrival javnosti), se je kasneje, vsaj po mojih informacijah, že izkazalo, da vsaj ena od izstopajočih, Nevenka Kastelic Rupar, formalno sploh ni (bila) članica SDS?! In spomnimo, Pavel Rupar je pred časom že odstopil kot tržiški mestni svetnik SDS, pa tudi v stranki ni imel več nobene funkcije.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Pavel Rupar Janševe Janez Janša afera Pojbič Klemen Grašič Borutu Sajovicu Nevenka Kastelic Rupar

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Franc Pojbič efekt?! SDS zapustili tudi Pavel Rupar in cela njegova družina