objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Nedelja, 11. avgust 2013 ob 06:51

Jure Janković kliče Vesno v Maribor. Pridi domov, veš, tudi oči je to rekel
Vesna Dolenc Janković je z novim spremljevalcem, osebnim trenerjem fitnesa Sašom Radovićem, že ustanovila podjetje - Save Consulting
2013 Pozareport

Odpri galerijo

Vesna Dolenc Janković, de facto bivša žena Jureta Jankovića, čeprav sta formalno še vedno poročena, je iz javnosti poniknila konec aprila, potem ko se je razvedelo, da naj bi Jureta pred časom varala s kitaristom Maticem Ajdičem, zdajšnjim spremljevalcem televizijske starlete Oriane Girotto.
Njune romance ni zanikal nihče, niti Vesna Dolenc Janković niti Matic Ajdič, kar potrjuje, da so viri blizu družine Janković imeli zelo prav. Je pa Vesna Dolenc Janković takoj potem dobesedno izpuhtela iz medijev, čeprav je bila do takrat abonirana na fotoreportaže v revijah Nova in Story, kjer so novinarke vzhičeno poročale, kako z Juretom Jankovićem, navkljub razhajanju, uživata na skupnih kosilih ter nasploh prijateljujeta.
Kje trenutno živi Vesna Dolenc Janković, kaj počne in v kakšni "fazi" je ločitev z Juretom Jankovićem, se "ne ve". Vesna DL na telefonske pozive ne odgovarja (Jure Janković je za novinarje itak ves čas nedosegljiv), je pa slišati, da naj bi živela v Mariboru, doma pri svoji mami, ter intimno prijateljevala z mariborskim osebnim trenerjem fitnesa Sašom Radovićem.
Po informacijah iz njunih krogov je tudi slišati, da naj bi Vesna Dolenc Janković in Sašo Radović zdaj drug za drugega ugotovila, da "nimata veliko denarja".
No, Vesna DL se sicer prevaža z mercedesom znamke GL 420 CDI, ki ga je Jure Janković že pred časom prepisal na njeno ime. Hja, in spomnimo, Vesna Dolenc in Jure Janković sta se pred leti pompozno poročila prav v Mariboru, v hotelu Habakuk pod Pohorjem.
Na dan pa prihajajo še zanimivejše zgodbe. Tako naj bi Vesna Dolenc Janković na nekem širšem družinskem kosilu z Radovićem na svoj mobilni telefon prejela klic Jureta Jankovića. Dala ga je na zvočnik, zato so ga vsi slišali, kako je govoril - z njegovim značilnim visokim piskajočim glasom, naj Vesna "pride domov," da je to "rekel tudi njegov oči (ljubljanski župan Zoran Janković)," ona pa naj bi "že vedela, kaj to pomeni …"
Sašo Radović pa naj bi nekaj dni pozneje doživel obisk treh Ljubljančanov (za sestanek naj bi se sicer prej najavili po telefonu), menda srbske narodnosti, ki naj bi se pogajali "za vrnitev" Vesne Dolenc Janković, toda Radović se menda ni dal …
Medtem sta Vesna Dolenc Janković in Sašo Radović začela tudi poslovno sodelovati. Že 15. maja (2013) sta namreč "kupila" podjetje Save Consulting posredništvo, gradbeništvo, trgovina, svetovanje in druge storitve, d. o. o.. Podjetje ima sedež v Mariboru, na ulici Moša Pijade 50, točno tam, kjer ima sedež tudi Sašo Radović s.p.. In zanimivo, Vesna Dolenc Janković je v register podjetij kot svoj stalni naslov navedla "Brvace 18 v Grosuplju," kar je sicer naslov razvpite hiše, kjer sta prej stanovala z Juretom Jankovićem, dokler ni družina Janković bila primorana te hiše zaradi dolgov prepustiti podjetniku Marjanu Pišljarju.

Mimogrede, posli in denarni prihodki Saše Radovića kot osebnega trenerja so se lani, v primerjavi z letom 2011, več kot prepolovili. Če je trener Radovič kot samostojni podjetnik leta 2011 imel nekaj več kot 170 tisoč evrov prihodkov in skoraj 6.500 evrov dobička, je leta 2012 zabeležil "zgolj" 87 tisoč evrov prihodkov in 3.400 evrov – minusa. Kot osebni trener fitnesa (v mariborskem fitnes centru Betnava) na uro sicer računa 30 evrov.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Vesna Dolenc Janković Jureta Jankovića se je razvedelo Maticem Ajdičem Oriane Girotto Sašom Radovićem zoran janković Marjanu Pišljarju

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Jure Janković kliče Vesno v Maribor. Pridi domov, veš, tudi oči je to rekel