objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Ponedeljek, 29. julij 2013 ob 06:56

Vladne službe za seksi blondinke! Bivši minister Vlačič amater za Levaniča
Državni sekretar Dejan Levanič v kabinetu ministrice za delo, družino in socialne zadeve Anje Kopač Mrak zaposlil dve svetovalki, ki že burita duhove
2013 Pozareport

Odpri galerijo

Patrick Vlačič, nekdanji minister za promet v vladi Boruta Pahorja, je bil, vsaj kar zadeva zaposlovanje plavolask v svojem kabinetu, skoraj pravi amater za državnega sekretarja na ministrstvu za delo, družino in socialne zadeve Dejana Levaniča. Če je Vlačič pri sebi takoj zaposlil seksi glasbeno starleto Mašo Medik, je nekdanji poslanec Levanič v kabinet ministrice Anje Kopač Mrak hitro "potegnil" dve plavolaski iz Mladega foruma, pomladka svoje stranke, javnosti doslej neznani blondinki Mojco Faganel in Mijo Javornik. Obe, kot pravijo na ministrstvu, sta zaposleni kot svetovalki III, za določen čas, njuni delovni mesti pa sta vezani na tako imenovano "zaupanje" funkcionarja. Obe sta tudi uvrščeni v 28. plačni razred.
Levanič je Javornikovo zaposlil aprila, Faganelovo pa junija. Slednji naj bi službo na sedežu Socialnih demokratov sicer ponujal tudi Levaničev strankarski šef Uroš Jaušovec, generalni sekretar SD, toda Faganelova se je raje odločila za javno upravo, ker naj bi dobila "boljše pogoje".
Kot pravijo viri iz ministrstva, državni sekretar Dejan Levanič, ki je hkrati tudi predsednik konference SD, vidno uživa ob seksapilu obeh sodelavk, čeprav naj bi mu bila "nekoliko bližja" Mojca Faganel, obe dekleti pa naj bi se - vsaj po pripovedovanju virov - med seboj vedli dokaj konkurenčno.
Spomnimo. Patrick Vlačič je danes že bivši politik, kariero pa mu je, poleg omejenih političnih sposobnosti, spodnašalo tudi zaposlovanje blondink in prsatih "lobistk" tipa Tina Gaber ter bizarno nočno življenje. Njegov politični konec je poučno zapečatil volilni kongres Socialnih demokratov junija 2012, ko je bil totalno poražen v boju za predsedniško mesto proti Igorju Lukšiču in Borutu Pahorju, čeprav je bil Vlačič takrat dejansko "skriti adut" Zorana Jankovića ter stricev (levice) iz ozadja.
Mimogrede. Po neuradnih, vendar zanesljivih informacijah, se je pred nekaj tedni, malo pred začetkom poletja, s svojim soprogom "razšla" ministrica Anja Kopač Mrak, toda še vedno uporablja oba priimka.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
patrick vlačič Boruta Pahorja Dejana Levaniča Mašo Medik Anje Kopač Mrak Mojco Faganel Mijo Javornik Uroš Jaušovec Tina Gaber Igorju Lukšiču Borutu Pahorju Zorana Jankovića

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Vladne službe za seksi blondinke! Bivši minister Vlačič amater za Levaniča