objavi na
pozareport.si

forum

Sreda, 22. maj 2013 ob 06:49

Velika sramota za Kirurški sanatorij. Ušle so jim fotografije Tanje Ribič
Bosta igralka in Branko Đurić Đuro odškodninsko tožila prvo zasebno bolnišnico v Sloveniji, kjer jim - očitno - uhaja zaupna medicinska dokumentacija njihovih pacientk in pacientov?!
2013 Pozareport

Odpri galerijo

Tanja Ribič (desno Branko Đurić Đuro) je bila na lepotni operaciji. Tega zdaj ne more več zanikati.
Včeraj sem poročal o "ponudniku" fotografij igralke Tanje Ribič, posnetih med lepotno operacijo tako imenovanega face liftinga (ali pomladitve obraza) v ljubljanskem Kirurškem sanatoriju v Rožni dolini, ki jih anonimnež že ponuja v odkup različnim medijem.
Nekaj ur po objavi članka se je s posebnim dopisom oglasila odvetnica Nina Zidar Klemenčič kot pooblaščena zastopnica Kirurškega sanatorija. Dopis odvetnice objavljamo v celoti, prejeli pa so ga tudi nekateri drugi mediji.

				Dopis odvetnice Nine Zidar Klemenčič, ki so ga včeraj dobili nekateri mediji. Malo pred tem dopisom smo prejeli tudi šest fotografij Tanje Ribič med operacijo v Kirurškem sanatoriju.<br>
			Dopis odvetnice Nine Zidar Klemenčič, ki so ga včeraj dobili nekateri mediji. Malo pred tem dopisom smo prejeli tudi šest fotografij Tanje Ribič med operacijo v Kirurškem sanatoriju.
Naj takoj povem, da smo včeraj popoldne, malo pred omenjenim dopisom Nine Zidar Klemenčič, zares dobili šest (6) fotografij igralke Tanje Ribič, posnetih pred lepotno operacijo, med samo lepotno operacijo in po lepotni operaciji v Kirurškem sanatoriju Rožna dolina.
Po navedbah odvetnice gre za "medicinsko dokumentacijo", ki nam jo je - po vsem sodeč - posredoval nekdo od zaposlenega osebja ali zunanjih sodelavcev Kirurškega sanatorija. Kar je za "prvo zasebno bolnišnico v Sloveniji," kot se na uradni spletni strani samoreklamira Kirurški sanatorij, precej velika sramota.
Vodstvo Kirurškega sanatorija se zdaj poskuša iz skrajno nerodnega položaja izvleči tako, da "grozi" medijem ter sprenevedavo sporoča, kako naj bi bile fotografije odtujene njihovi stranki (igralki Tanji Ribič), dejansko pa so bile (najverjetneje) odtujene iz Kirurškega sanatorija. In me prav zanima, kakšne postopke oziroma "preiskave" bo direktorica Kirurškega sanatorja Brigita Dolenc sprožila znotraj institucije, ki jo vodi.
Sledi namreč najbolj logično vprašanje, koliko slabo zavarovane medicinske dokumentacije drugih "znanih" Slovenk ter Slovencev so "neznanci" še odnesli iz Kirurškega sanatorija in se bodo prej ali slej začele "rolati" po spletu, tudi če jih mediji ne bodo odkupovali.
Fotografij igralke Tanje Ribič, ki sem jih dobil po elektronski pošti, itak nisem nameraval objaviti, tudi zato, ker iz estetskih razlogov niso primerne za objavo. Gre pa brez najmanjšega dvoma za medicinsko dokumentacijo Kirurškega sanatorija. Če bo vodstvo Kirurškega sanatorija slučajno trdilo drugače, bo pač moralo samo prevzeti odgovornost za javno objavo njihovih fotografij.
Zato pa igralki Tanji Ribič priporočam, naj zoper Kirurški sanatorij čimprej vloži tožbo za primerno visoko odškodnino, saj so tam nesporno odgovorni, ker so jim ušle fotografije (znane) pacientke. Druge morebitne stranke, ki načrtujejo lepotne operacije v tej bolnišnici, pa naj raje za vsak slučaj še enkrat premislijo, kam se podajajo.
Je pa tudi čas, da Tanja Ribič preneha zavajati javnost in "bralke" tabloidnih revij, kjer pogosto prisega, da še ni bila na nobeni lepotni operaciji. Estetska kirurgija je danes že nekaj povsem vsakdanjega, zato je sprenevedanje slavne slovenske igralke tukaj res povsem odveč. Še zlasti, ker se Tanja Ribič sama neznansko rada hvali s svojimi holivudskimi znanci ter prijateljstvom z Angelino Jolie.
Če Tanja Ribič ne bo vložila sodne tožbe zoper Kirurški sanatorij, potem naj se pozanima pri Angelini Jolie, kako bi ukrepala ona, če bi iz bolnišnice, kjer so ji pred nedavnim preventivno kirurško odstranili obe dojki (zaradi nevarnosti raka na dojkah), izginili posnetki operacije, neznanci pa bi jih ponujali medijem ... 
Mimogrede, družba Kirurški sanatorij Rožna dolina d.o.o. je lani zabeležila skoraj 6 milijonov evrov prihodkov in nekaj več kot 273 tisoč evrov dobička.

				Kirurški sanatorij Rožna dolina velja za prvo zasebno bolnišnico v Sloveniji ter uraduje od leta 1997. Lani so zabeležili skoraj 6 milijonov evrov prihodkov in 273 tisoč evrov dobička.<br>
			Kirurški sanatorij Rožna dolina velja za prvo zasebno bolnišnico v Sloveniji ter uraduje od leta 1997. Lani so zabeležili skoraj 6 milijonov evrov prihodkov in 273 tisoč evrov dobička.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
fotografij igralke Tanje Ribič Nina Zidar Klemenčič uradni spletni strani Brigita Dolenc Angelino Jolie

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Velika sramota za Kirurški sanatorij. Ušle so jim fotografije Tanje Ribič