objavi na
pozareport.si

forum

Mediji

Torek, 21. maj 2013 ob 06:58

Kdo neki medijem prodaja fotografije face liftinga igralke Tanje Ribič?!
Dvojne težave znane igralke. Najprej je ostala brez vloge v muziklu, zdaj pa naj bi v javnost prišle tudi fotografije njene lepotne operacije
2013 Pozareport

Odpri galerijo

Igralka Tanja Ribič, poznana tudi kot aktualna življenjska sopotnica režiserja, igralca in scenarista Branka Đurića Đura, zadnje čase nima težav samo v Mestnem gledališču ljubljanskem, kjer je ostala brez vloge v novem muzikalu Ženske na robu živčnega zloma (režiser Diego de Brea je vlogo raje namenil mlajši igralki Viktoriji Bencik, sicer soprogi igralca Bojana Emeršiča), ampak očitno tudi z (domnevnimi) lepotnimi operacijami.
Nekateri mediji s(m)o namreč prejeli ponudbo za "odkup fotografij" operacije tako imenovanega "face liftinga (ali pomladitve obraza)," ki naj bi jo plavolasa igralka opravila pri znanem specialistu za estetsko in plastično kirurgijo Francu Planinšku, menda na Kirurškem sanatoriju v ljubljanski Rožni dolini.
Neznani ponudnik (oziroma ponudnica) naj bi po lastnih navedbah razpolagal(a) s fotografijami "same operacije ter fotografijami prej in potem (fotografije naj bi bile odlične kakovosti)," kar spet pomeni, da je krog "možnih fotografov", če te fotografije dejansko sploh obstajajo, izjemno majhen.
Lahko bi jih posnela - na primer - kakšna poslovno premetna medicinska sestra, ki je asistirala pri domnevni operaciji. je pa seveda tudi čisto možno, da gre za prikrito samopromocijsko-piar akcijo Tanje Ribič, v prepoznavnem slogu pevke Rebeke Dremelj.
Ko sem od anonimnega ponudnika (ponudnice) logično zahteval, naj pokaže vsaj nekaj ponujenih fotografij, da pač ne kupujem(o) mačka v žaklju, se žal ni več oglasil(a). Je pa iz njegovega (ali njenega) drugega elektronskega sporočila rahlo razvidno, da naj bil "najresnejši kupec" založniška hiša Adria Media.
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Tanja Ribič Branka Đurića Đura Diego de Brea Viktoriji Bencik Bojana Emeršiča Francu Planinšku Rebeke Dremelj Adria Media

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Kdo neki medijem prodaja fotografije face liftinga igralke Tanje Ribič?!