objavi na
pozareport.si

forum

Posli & finance

Sreda, 15. maj 2013 ob 09:35

Danes spet drama na Sodu. Viri: Kuntarič leti, menda prihaja Matej Pirc?!
Zoran Janković naj bi vendarle dosegel hitro zamenjavo nedavno imenovanega predsednika uprave Tomaža Kuntariča
2013 Pozareport

Odpri galerijo

Po najnovejših informacijah, ki prihajajo iz različnih virov, se na Slovenski odškodninski družbi spet odvija kadrovska drama. Na današnji seji nadzornega sveta (začela se bo ob 10.30) naj bi kakor sam odstopil nedavno imenovani predsednik uprave Tomaž Kuntarič, se pa tudi govori, da naj bi ga razrešili, če pač ne bo odstopil sam.
Te točke sicer ni na dnevnem redu, vendar naj bi jo na dnevni uvrstili naknadno. Razrešitev Kuntariča naj bi "izsilil" ljubljanski župan Zoran Janković, vmesna rešitev med njegovo kandidatko Karmen Dietner iz Prve pokojninske družbe A in Tomažem Kuntaričem pa naj bi bilo novo ime - Matej Pirc, eden od izvršnih direktorjev Mercatorja. Po "tretjih" informacijah pa naj bi upravo Slovenske odškodninske družbe razširili z nekdanjo članico uprave Soda Nado Drobne Popovič.
Tomaž Kuntarič pravi, da o tem ne ve nič, je pa menda že prejel elektronsko sporočilo enega od članov nadzornega sveta, ki naj bi mu dal vedeti, da se pripravlja njegova (Kuntaričeva) zamenjava, vendar je ta član nadzornega sveta ne bo podprl ...
In razplet? Tomaž Kuntarič je ostal predsednik uprave, Matej Pirc pa je postal novi, tretji član uprave Soda, ob Kuntariču in Mateju Runjaku.
Po mojih informacijah sta Pirca v upravo Soda predlagala dva nadzornika Samo Lozej in Nives Cesar, za funkcijo šefa uprave pa Pirc pred sejo nadzornega sveta ni dal svojega soglasja.
Pri tem je zanimivo, da nihče od vodilnih ljudi v Mercatorju še danes dopoldne ni vedel, da Matej Pirc sploh kandidira za upravo Soda. Kar pomeni, da se je njegovo imenovanje pripravljalo v popolni konspiraciji.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Tomaž Kuntarič zoran janković Karmen Dietner Tomažem Kuntaričem pa naj bi bilo novo ime Matej Pirc Nado Drobne Popovič Mateju Runjaku Samo Lozej Nives Cesar

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Danes spet drama na Sodu. Viri: Kuntarič leti, menda prihaja Matej Pirc?!