objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Petek, 10. maj 2013 ob 07:16

Luksuz SLS. Sodelavec bivšega ministra Žerjava se je poročil na Mauritiusu!
Aleš Vehar in Jasmina Velagič, vidna člana Slovenske ljudske stranke, sta se kljub hudi recesiji odločila za poroko na prestižni turistični destinaciji sredi Indijskega oceana
2013 Pozareport

Odpri galerijo

Aleš Vehar, bivši generalni sekretar na ministrstvu za gospodarstvo (ko je bil minister Radovan Žerjav) ter nekdanji sekretar poslanske skupine Slovenske ljudske stranke, se je med prvomajskimi prazniki poročil na eksotičnem otoku Mauritius, dokaj prestižni turistični destinaciji sredi Indijskega oceana. Njegova izvoljenka je Jasmina Velagič, prav tako vidna članica SLS.
Na vprašanje, zakaj se je kljub hudi recesiji odločil za tako luksuzno lokacijo poroke in koliko je stala poroka, je Aleš Vehar sporočil, da zato, ker je poroka na otoku Mauritius "uradno priznana v Sloveniji s predložitvijo dokumenta," na vprašanje o stroških in ceni poroke, pa ni odgovoril.
Vehar je dodal še željo, da se o njuni poroki ne bi pisalo, ker je šlo za "intimen dogodek," namenjen le njima, "kasneje pa naj bi ga delila le z osebami po najini izbiri." No, obstoječe poročne fotografije so se pojavila na facebooku!
Spomnimo. Aleš Vehar je med padcem vlade Janeza Janše ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo zapustil v spornih, domnevno celo koruptivnih okoliščinah. Minister Radovan Žerjav mu je tik pred izstopom Slovenske ljudske stranke iz Janševe koalicije uredil službo pri Združenih narodih v Ženevi, vmes pa je Vehar samo v nekaj dneh, brez potrebnega javnega razpisa, zamenjal dve različni službi znotraj ministrstva za gospodarstvo.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Aleš Vehar Radovan Žerjav Jasmina Velagič Janeza Janše

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Luksuz SLS. Sodelavec bivšega ministra Žerjava se je poročil na Mauritiusu!