objavi na
pozareport.si

forum

Mediji

Petek, 10. maj 2013 ob 07:18

Miša Molk trikrat izvisela. Kot varuhinja, kot urednica in kot voditeljica
Zdaj pa vsi čakajo, ali se bodo na RTV Slovenija spet razširile govorice o domnevnem intimnem razmerju med Janezom Lombergarjem ter Ksenijo Horvat Petrovčič, ki naj bi jih sprožala prav Molkova
2013 Pozareport

Odpri galerijo

Nekdanja prva dama slovenske televizije Marija Miša Molk se je znašla "na robu" svoje kariere, v zadnjem mesecu dni je kar trikrat izvisela. Najprej kot varuhinja pravic gledalcev in poslušalcev RTV Slovenija, potem kot "mogoča" odgovorna urednica razvedrilnega programa, na koncu pa še kot potencialna voditeljice nedeljskega pogovornega šova. No, kljub vsemu ima srečo, da je lahko obdržala "redno službo" na RTV Slovenija.
Spomnimo. 1 maja je posle televizijskega in radijskega varuha prevzel dolgoletni televizijski novinar in urednik Lado Ambrožič. Miša Molk je tik pred koncem svojega mandata "javno" objavila (na svojem facebook profilu), da se za nov mandat ne bo prijavila, ko pa je postalo jasno, da bo izbran Ambrožič, so ji na plan udarile travme. Ne samo, da je Ladu Ambrožiču na enem od hodnikov RTV Slovenija jezno zabrusila, zakaj ji ni povedal, da se bo prijavil na razpis za varuha(?!), to je ponovila tudi na seji programskega sveta RTV. Da se ne bo potegovala za nov mandat, pa naj bi se odločila potem, ko naj bi ji generalni direktor RTV Marko Filli dal vedeti, da so tokrat večje možnosti na strani Lada Ambrožiča, ki je bil kandidat za varuha že pred petimi leti.
Na pravkar končani razpis za odgovornega urednika razvedrilnega programa pa se ni upala prijaviti zato, ker naj bi ji, podobno kot Filli v primeru funkcije varuha, direktor TV Slovenija Janez Lombergar "sporočil", da nima šans. O tem, kdo se je prijavil na ta razpis, sem pisal včeraj. Naj dodam, da naj bi si Filli še najbolj želel prijavo urednika in znanega televizijskega voditelja Maria Galuniča, ampak Galunič se menda noče več prijavljati kar tako "na pamet", brez vnaprejšnjega dogovora, da bo na koncu tudi izbran, ker je na zadnjem razpisu za isto uredniško funkcijo gladko pogorel.
Na koncu pa je Marija Miša Molk fino "izvisela" tudi pri nedeljskem terminu za pogovorni šov, ki ga je doslej zasedal Lado Ambrožič. Temu, da bi Molkova pridobila omenjeni termin (zraven pa oddajo), se je po mojih informacijah uprla odgovorna urednica informativnega programa Ksenija Horvat Petrovčič, na žalost Molkove pa zaželeni termin sodi v informativni program.
Mimogrede, Miša Molk je v zadnjem intervjuju za mariborski časopis Večer med drugim izjavila, da jo vodstvo TVS "vidi" kot urednico ali voditeljico pogovorne oddaje, medtem ko sama že prebira strokovno gradivo o talk šovih. Toda želje ter intervjuji za Večer so eno, realnost pa drugo.
Insajderji na RTV Slovenija pa zdaj čakajo, ali se bodo spet razširile govorice o domnevnem intimnem razmerju med Janezom Lombergarjem in Ksenijo Horvat Petrovčič, kar se je precej govorilo pred nekaj meseci, govorice pa naj bi po pripovedovanju številnih virov sprožila prav - Molkova ..

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Marija Miša Molk lado ambrožič Marko Filli Janez Lombergar sem pisal včeraj Maria Galuniča Ksenija Horvat Petrovčič

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Miša Molk trikrat izvisela. Kot varuhinja, kot urednica in kot voditeljica