objavi na
pozareport.si

forum

Necenzurirano

Ponedeljek, 6. maj 2013 ob 06:53

Spet fiasko Bojana Krajnca. Ja, kdo nas bo pa še gledal prihodnjo nedeljo?
2013 Pozareport

Odpri galerijo

Nedeljska večerna televizijska oddaja z naslovom Kdo si upa na večerjo? (na prvem programu TV Slovenija) je nov velik fiasko (polom) urednika in avtorja formata Bojan Krajnca, če ne celo njegov največji doslej. Ne samo, da je oddaja "žanrsko" čisto navadna sestavljanka vseh treh njegovih prejšnjih oddaj (Tistega nedeljskega popoldneva, Hri-bara in Ugani, kdo pride na večerjo?), že po nekaj nedeljskih večerih so se ji dokončno odpovedali tudi najbolj merodajni kritiki - televizijski gledalci.
Danes Jure Godler, Tilen Artač ter Inti Šraj (trije voditelji oddaje, katere koncept naj bi bil preprost - popolno prepletanje komedije, glasbe, večerje in gosta, ki si upa) dosegajo le še 1,5-odstotni(!) rejting gledanosti (po uradnih podatkih agencije AG Nielsen Media Research, v tržni kategoriji 18 do 49 let), kar je, recimo, daleč najnižja gledanost v pestri zgodovini oddaj razvedrilnega programa v nedeljskem prime timeu na prvem programu TVS.
Samo za primerjavo, Mario Galunič, nekdanji super kralj nedeljskih televizijskih večerov, je v povprečju, ne glede na to, katero svojo oddajo je vodil, dosegal najmanj 10-12-odstotni rejting gledanosti, torej vsaj desetkrat več, kot zmore najnovejši "dosežek" Bojana Krajnca.
Za tako rekoč popolni polom oddaje so po malem krivi vsi, ki jo delajo.
Bojan Krajnc, odkar je na TV Slovenija redno zaposlen kot eden od urednikov, je televizijsko (za)ostal brez idej ter žal postaja sinonim za oddaje, namenjene samemu sebi, Godler in Artač sta verbalno nesposobna minimalnega talk šova, režiser Igor Zupe, sicer menda tudi "poslovni partner" Bojana Krajnca, režira po liniji najmanjšega odpora ...
Pravzaprav je še najmanj kriva igralka Inti Šraj, čeprav naj bi prav ona kmalu edina plačala davek slabi oddaji.
Slišati je namreč, da temnolaske z govorno napakico v novi seriji jesenskih oddaj ne bo več, uradno zaradi klestenja stroškov, čeprav sama tega menda še ne ve ...
P.S. Jutri. Kako je hitro drastično padla gledanost še eni slabi zabavni oddaji, Da šovu z Denisom Avdićem na Planet TV.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
avtorja formata Bojan Krajnca Jure Godler Tilen Artač Inti Šraj Mario Galunič Igor Zupe

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Spet fiasko Bojana Krajnca. Ja, kdo nas bo pa še gledal prihodnjo nedeljo?