objavi na
pozareport.si

forum

Bizarno

Ponedeljek, 29. april 2013 ob 06:35

Cestno divjanje z modrimi lučkami?! Kdo je vozil audija ministra Omerzela?!
Minister Samo Omerzel iz Državljanske liste je po vsem sodeč na dobri poti nekdanjega ministra Patricka Vlačiča ter bivše ministrice Katarine Kresal
2013 Pozareport

Odpri galerijo

Se še spomnite cestnih prekrškov nekdanjega ministra za promet Patricka Vlačiča ter nekdanje ministrice za notranje zadeve Katarine Kresal. Prvega so Darsove kamere ujele, ko je po avtocesti iz Kopra proti Ljubljani drvel s prižganimi modrimi lučmi po odstavnem pasu (v nedeljo zvečer se mu je kakor mudilo v oddajo TV Klub-24ur na Pop TV), ministrico pa so prestregli kar njeni "podrejeni" prometni policisti, ko je z veliko hitrostjo divjala, iz smeri Italije (bila je na šopingu) proti Ljubljani.
In spomnimo, oba, Kresalova ter Vlačič, stasvojo odgovornost za vožnjo svojih službenih avtomobilov brez kančka ponosa in sramu gladko prevalila na šoferja, ki sta bila potem tudi sankcionirana.
Nekaj podobnega se je zdaj zgodilo tudi ministru za infrastrukturo in prostor Samo Omerzelu, čeprav materialnih dokazov žal še ni(mamo).
Predprejšnji petek zjutraj (19.4.) je njegov službeni audi A6 vozil iz Novega mesta (kjer minister Omerzel živi) proti Ljubljani. Okoli 7. ure in 20 minut ga je moj vir "ujel" s prižganimi modrimi lučkami v maski avtomobila, sledil mu je do viadukta Reber, Omerzelov audi, ki ga je (vsaj) takrat vozil šofer, pa je šel 160 kilometrov na uro.
Za prižgane modre luči bi minister Omerzel - kot vemo - moral imeti posebne nujne razloge, med katere pa "zamuda v službo" zagotovo - ne sodi.
Istega dne naj bi prometna policija taistega audija z registracijsko tablico Lj ND-313 ujela v radar, med vožnjo 180 kilometrov na uro! Obvestilo o tem naj bi policisti posredovali tudi generalnemu sekretariatu vlade, saj je audi ministra Sama Omerzela napisan na generalni sekretaiat vlade. Vse te podrobnosti še dodatno preverjamo.
Mimogrede. Prejšnjega ministra za infrastrukturo in prostor Zvonka Černača so prevažali v fordu S-max, minister Omerzel pa je zase zahteval audija A6, in ga tudi dobil. "Bencinarja", 2,4, prenesli pa so ga iz generalnega sekretariata vlade.
Tudi komentar ministra Omerzela še čakamo.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Patricka Vlačiča Katarine Kresal Samo Omerzelu Zvonka Černača

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Cestno divjanje z modrimi lučkami?! Kdo je vozil audija ministra Omerzela?!