objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Ponedeljek, 29. april 2013 ob 06:49

Vesna Janković naj bi že prej imela drugega. Sedanjega fanta Oriane Girotto
Viri blizu družine Janković: Juretova žena naj bi pred časom imela razmerje s kitaristom Maticem Ajdičem
2013 Pozareport

Odpri galerijo

Vesna Dolenc Janković, žena Jureta Jankovića, mlajšega sina ljubljanskega župana Zorana Jankovića, ki se, kot je znano, ločuje(ta), naj bi se že pred časom dobivala z Maticem Ajdičem, znanim bas kitaristom ter najnovejšim spremljevalcem televizijske zvezdnice Oriane Girotto. To (mi) pripovedujejo viri blizu družine Janković, ki jim res lahko verjamem(o), čeprav bosta Vesna D. Janković in Matic Ajdič svojo zvezo danes skoraj zagotovo zanikala.
Imena teh domnevnih "ljubimcev" in (novih) prijateljev Vesne Dolenc Janković, kot naj bi bil, denimo, natrenirani mariborski osebni trener Sašo Radovič, po tabloidnih revijah menda bolj ali manj lansira Vesna Dolenc Janković sama, da bi prikrila (bivšo) resnično zvezo. Ali je Jure Janković vedel za razmerje svoje žene z mladim kitaristom, pa ni znano.
Je pa bizarno ter smešno, kako je večina tabloidnih revij še pred "nekaj tedni" čisto resno poročala o veliki zakonski sreči Vesne in Jureta Jankovića.
Spomnimo, Matic Ajdič je član skupine Billy's Private Parking, kot kitarist pa je spremljal tudi pevca Samuela Lucasa. Velja za neuradno najlepšega kitarista v Sloveniji in pravijo mu tudi "lepi Matic".

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Vesna Dolenc Janković Jureta Jankovića Zorana Jankovića Maticem Ajdičem Oriane Girotto Sašo Radovič Samuela Lucasa

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Vesna Janković naj bi že prej imela drugega. Sedanjega fanta Oriane Girotto