objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Petek, 26. april 2013 ob 05:58

Alenka Bratušek zasebno. Po srečanju z Jankovićem še na šoping v Italijo!
Team-building. Vidnim članom Pozitivne Slovenije na Obali predaval tudi pripadnik vstajniškega gibanja Vuk Čosić
2013 Pozareport

Odpri galerijo

Po napol prikritem bivanju predsednice vlade Alenke Bratušek v Ankaranu, kjer se je bil tudi ljubljanski župan Zoran Janković (na Obalo je menda prišel kar dvakrat, v petek in soboto, ni pa v Ankaranu prespal), je Bratuškova pred odhodom v Ljubljano oziroma domov v Kranj skočila tudi na šoping v Italijo. In sicer na Škofijah, čez mejo, v outlet Diffusione Tessile, ki pa med poznavalci modnega šopinga uživa dvomljiv ugled.
Na vprašanja, povezana z vožnjo v Italijo, so nam v kabinetu predsednice vlade odgovorili, da premierka "osebnih zadev ne komentira."
No, po nekaterih govoricah iz vladnih pisarn na Gregorčičevi ulici naj bi novi premierki šoping v omenjenem outletu kakor poznavalsko svetovala Nataša Perovič Lombergar, dolgoletna uslužbenka vladne službe za odnose z javnostmi, in menda "redna gostja" trgovine na italijanski strani Škofij.
Vedno več informacij pa prihaja tudi iz skrivnostnega srečanja vodnih članov Pozitivne Slovenije v Ankaranu. Sestavni del srečanja naj bi bil tudi tako imenovani "team-building" poslanske skupine, kjer sta med drugim predavala tudi strokovnjakinja za komuniciranje Marta Kos Marko in računalniški guru ter član "vstajniškega" Odbora za pravično in solidarno družbo Vuk Čosić, torej odbora, ki se pod vodstvom zamejskega zgodovinarja Jožeta Pirjevca pravkar spreminja v politično stranko.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Alenke Bratušek zoran janković Diffusione Tessile Nataša Perovič Lombergar skrivnostnega srečanja Marta Kos Marko Vuk Ćosić Jožeta Pirjevca

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Alenka Bratušek zasebno. Po srečanju z Jankovićem še na šoping v Italijo!