objavi na
pozareport.si

forum

Posli & finance

Nedelja, 5. maj 2013 ob 06:33

Anonimka o mariborski banki dohitela Alenko Bratušek, ki bi jo prodala
Kdo so glavni krivci za potopitev Nove kreditne banke Maribor: od Matjaža Kovačiča prek Vite Rukavine do Janeza Zemljariča
2013 Pozareport

Odpri galerijo

Predsednica vlade Alenka Bratušek je v sobotnem intervjuju za hrvaški Jutarnji list posredno napovedala prodajo Nove kreditne banke Maribor, kar naj bi bila - njena "osebna želja". No, prvak Socialnih demokratov Igor Lukšič, druge največje stranke v vladni koaliciji, je pred časom namigoval na prodajo "ljubljanske" Abanke. Pred nekaj dnevi pa je začela krožiti daljša "anonimka" o tem, "kdo je odgovoren in kdo je potapljal Novo KBM d.d.," ki opisuje "več kot desetletje netransparentnega poslovanja, izčrpavanje banke ter posledično izbruh mariborske socialno-gospodarske krize."
Ker anonimka ne vsebuje informacij iz zasebnega življenja posameznikov, ki jih avtorji omenjajo kot "ključne krivce" potopitve mariborske banke, in predvsem zaradi vsebinske ter časovne aktualnosti teksta, anonimko objavljam v celoti.
Toda spomnimo. Alenka Bratušek je bila kot predstavnica ministrstva za finance v "spornih" letih 2009 do 2011 tudi sama vplivna članica nadzornega sveta(!) Nove kreditne banke Maribor.
Ampak avtorji anonimke Alenke Bratušek ne omenjajo ...
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Alenka Bratušek Igor Lukšič

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Anonimka o mariborski banki dohitela Alenko Bratušek, ki bi jo prodala