objavi na
pozareport.si

forum

Necenzurirano

Četrtek, 18. april 2013 ob 06:56

Žagar-Omerzel. Virant nima sreče ali pa je res tako tumast. Nas pa ubija!
2013 Pozareport

Odpri galerijo

Le nekaj ur po moji včerajšnji objavi pisnih dokazov, kako so na Darsu po navodilih nekdanjega spornega direktorja informacijske tehnologije in ITS ter novoimenovanega direktorja direktorata za infrastrukturo Antona Žagarja "fingirali" javne razpise in ponudbe, da bi posle na koncu dobivalo podjetje današnjega ministra Sama Omerzela (Lastinski d.o.o.), je Žagar seveda - odstopil. Pričakovano, sicer bi ga razrešili. Ob takšnih obtožbah pač ni mogoče "zdržati" na tako visoki, četudi "zgolj" uradniški funkciji.
Toda problem ni (samo) Žagar, ampak predvsem minister Samo Omerzel. Vse, kar smo mediji o njegovem kadru Žagarju objavili v minulih šestih dneh, je prekleto dobro vedel tudi Omerzel. Čeprav se danes dela bizarno nevednega. Nenazadnje, v posameznih nečednih rabotah sta delala skupaj, z roko v roki.
Zato bi moral spakirati tudi minister Omerze! Ampak zdaj je verjetno prepričan, da si je po odstopu kompanjona Žagarja kupil nekaj časa.
Kaj pa Gregor Virant, "mastermind" famoznih kadrovskih operacij Državljanske liste na ministrstvu za infrastrukturo in prostor?!
"Ta (Virant, ki ministru Omerzelu še vedno zaupa) nima sreče ali pa je res tako tumast," mi je včeraj popoldne dejal eden od vidnih politikov vladne koalicije.
"Je pa dejstvo," še ugotavlja taisti politik, "da Gregor Virant tako ne ubija samo sebe, ampak - na žalost - celo vlado …"
Premierka Alenka Bratušek, katere vlada je na predlog ministra Omerzela imenovala Antona Žagarja, pa še vedno molči ...
P.S. Žagar se je včeraj razburjal nad novinarji, da odhaja, ker smo tako želeli. Zdaj naj bi spet iskal službo, potem ko so ga decembra lani krivdno odpustili z Darsa.
No, zdi pa se, da si bo moral najprej najti dobrega odvetnika ...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
včerajšnji objavi pisnih dokazov Antona Žagarja Sama Omerzela Gregor Virant Alenka Bratušek

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Žagar-Omerzel. Virant nima sreče ali pa je res tako tumast. Nas pa ubija!