objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Ponedeljek, 8. april 2013 ob 06:50

Fotografije. Novi šef Sove in njegov namestnik zelo prešerno na pikniku!
Gre za prve javno dostopne fotografije Staneta Štemebergerja in Stojan Jereba, ki po novem vodita slovensko obveščevalno službo
2013 Pozareport

Odpri galerijo

Po spletu so zaokrožile intrigantske fotografije novega direktorja Sove Staneta Štembergerja, njegovega namestnika Stojana Jereba ter nekaj vodilnih uslužbenk Slovenske obveščevalno-varnostne službe, med - no, blago rečeno - zelo "prešernim" razpoloženju na nekem pikniku.
Čeprav so bile fotografije verjetno posnete nekaj let nazaj, gre za prve "javno dostopne" fotografije novoimenovanega prvega obveščevalca v državi.
Spomnimo, vlada Alenke Bratušek je Staneta Štembergerja imenovala na prvi vladni seji 21. marca, Štemberger pa je nato za svojega namestnika postavil Stojana Jereba. Potem je Štemberger iz agencije za varstvo okolja (Arso) nazaj na Sovo nemudoma razporedil še Nevenko Legan in Katjo Novak, ki je že postala šefica kadrovske službe.
Novakovo je na Sovi prvi zaposlil nekdanji direktor Sove, in kasneje tudi predsednik LDS Iztok Podbregar, menda v precej sumljivih okoliščinah. Njen soprog naj bi takrat imel dvojno državljanstvo, kar pomeni, da je bila njena zaposlitev nezakonita.
Kadri iz Sove v novi vladi sicer odlično prosperirajo. Sandi Bonaca, nekdanji šef kabineta bivšega šefa Sove Sebastjana Selana, je postal vodja kabineta ministrice za Slovence po svetu Tine Komel, Gregor Virant pa je za svojega državnega sekretarja na ministrstvu za notranje zadeve in javno upravo postavil Boštjana Šefica, ki je bil tudi namestnik nekdanjega direktorja Sove Iztoka Podbregarja.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Staneta Štembergerja Stojana Jereba prvega obveščevalca v državi Alenke Bratušek Nevenko Legan Katjo Novak Iztok Podbregar odlično prosperirajo Sandi Bonaca Sebastjana Selana Tine Komel Gregor Virant Boštjana Šefica

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Fotografije. Novi šef Sove in njegov namestnik zelo prešerno na pikniku!