objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Ponedeljek, 1. april 2013 ob 07:43

Virant bo kandidata za novega ministra svoji stranki predstavil šele jutri!
Prvi namigi prvaka Državljanske liste. Če se bo izkazalo, da je Samo Omerzel preveč povezan z Gregorjem Golobičem, se bo moral posloviti
2013 Pozareport

Odpri galerijo

Novi ministrski kandidat za infrastrukturo in prostor Samo Omerzel se bo poslanski skupini Državljanske liste prvič pokazal šele jutri, predvidoma točno opoldne, dve uri pred začetkom njegove torkove predstavitve pred matičnim odborom državnega zbora.
Spomnimo, Samo Omerzel se je za potrebe svoje ministrske kandidature v Državljansko listo včlanil nekaj dni nazaj, 28. marca!
Po mojih informacijah ga znotraj poslanske skupine in širšega vodstva stranke ne poznajo, včeraj pa je odpadel tudi predvideni sestanek med Omerzelom in Fidelom Krupičem, predsednikom odbora Državljanske liste za infrastrukturo in prostor, ki je za ministrsko kandidaturo Sama Omerzela, podobno kot drugi člani vodstva DL, izvedel iz medijev.
Očitki na Sama Omerzela letijo predvsem zaradi njegove "povezanosti" z razvpito družbo Ultra ter nekdanjim predsednikom stranke Zares Gregorjem Golobičem. Sodeč po "uradni" Omerzelovi biografij, ki jo je za spletno stran Državljanske liste pripravil Gregor Virant, pa se nekateri vidni člani DL cinično sprašujejo, zakaj Samo Omerzel ni raje kar svetovalec ameriškega predsednika Baracka Obame.
No, Gregor Virant je nekaterim novinarjem medtem že dejal, da se bo Samo Omerzel, če se izkaže, da je res "preveč povezan" z Gregorjem Golobičem, kot minister pač "moral posloviti ..."
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Samo Omerzel Fidelom Krupičem Očitki na Sama Omerzela Gregorjem Golobičem Gregor Virant Baracka Obame

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Virant bo kandidata za novega ministra svoji stranki predstavil šele jutri!