objavi na
pozareport.si

forum

Mediji

Sobota, 23. marec 2013 ob 07:11

Na Vipu v Stožicah, poleg Bratuškove in Jankovića, tudi Dragan Tošić!
Predsednik republike Borut Pahor se je častni loži včeraj izognil, ker si je želel tekmo ogledati skupaj s sinom Luko
2013 Pozareport

Odpri galerijo

Med včerajšnjo kvalifikacijsko nogometno tekmo med Slovenijo in Islandijo za uvrstitev na svetovno prvenstvo v Braziliji se je v posebni VIP loži na stadionu v Stožicah pojavil tudi Dragan Tošić, domnevni vodja slovenske podružnice balkanskega "narko-kartela" Darka Šarića, ki ga je - spomnimo - ljubljansko sodišče v odmevnem procesu Balkanski bojevnik na prvi stopnji oprostilo vseh obtožb. Kar je nekatere druge povabljence preprosto šokiralo.
Tam sta bila namreč tudi nova predsednica vlade Alenka Bratušek (čez jopico je imela oblečeno črno majico z napisom "I Feel Slovenia") in ljubljanski župan Zoran Janković, prvič pa so na neki nogometni tekmi videli tudi novopečenega ministra za šport Jerneja Pikala. In zanimivo, med VIP gosti je bil opažen tudi Tošićev odvetnik Marko Bošnjak iz znane odvetniške družbe Čeferin. Kdo je Dragana Tošiča povabil v VIP ložo, pa - vsaj zaenkrat - še ostaja uganka.
Se je pa VIP loži "izognil" predsednik republike Borut Pahor. Eni so sprva špekulirali, da je Borut Pahor to storil zato, ker naj bi njegovi varnostniki še pravočasno opazili Tošića in želeli preprečiti morebitno naključno, pa vendarle zagatno srečanje Pahorja in Tošiča, toda pozneje se je izkazalo, da to ni bil razlog, zakaj presednik Pahor ni prišel v prostor za VIP.
Nogometno tekmo si je Borut Pahor namreč hotel ogledati s svojim sinom Luko, precizna pravila evropske nogometne asociacije Uefa pa mladoletnim osebam "prepovedujejo" vtop v VIP lože. Zato sta zunaj lože - ostala oba.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Dragan Tošić Darka Šarića Alenka Bratušek zoran janković Jerneja Pikala Marko Bošnjak Borut Pahor Luko

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Na Vipu v Stožicah, poleg Bratuškove in Jankovića, tudi Dragan Tošić!