objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Petek, 1. marec 2013 ob 07:01

Išče se minister za finance. Borut Jamnik ne ve nič o tem, so pa govorice
Pomisleki nekaterih strank bodoče vladne koalicije: ali je primerno, da resor za finance prevzame Pozitivna Slovenija, če Durs preiskuje sumljive posle Zorana Jankovića
2013 Pozareport

Odpri galerijo

Predsednik uprave Modre zavarovalnice ter nekdanji prvi človek Kapitalske družbe Borut Jamnik mi je včeraj zanikal govorice, da naj bi postal minister za finance v novi vladi Alenke Bratušek. Pravi, da o tem "ne ve nič, in da to ne pride v poštev." Govorice o Borutu Jamniku kot kandidatu za novega finančnega ministra so se včeraj sicer širile v "finančnih krogih", pred dnevi pa naj bi o tem z nekaterimi novinarji govoril tudi lastnik slovenskega Diners kluba Tomaž F. Lovše.
Spomnimo, Borut Jamnik je na zadnji skupščini Telekoma Slovenije postal član nadzornega sveta.
Med strankami, ki naj bi vstopile v novo vlado Alenke Bratušek, pa se že pojavljajo tudi pomisleki, da bi finančni resor prevzela Pozitivna Slovenija.
Kar naj bi bilo za nekatere problematično in vsaj neprimerno, saj pod finančno ministrstvo sodi tudi davčna uprava, ki še vedno "preiskuje" sumljive posle zamrznjenega predsednika Pozitivne Slovenije ter ljubljanskega župana Zorana Jankovića.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
borut jamnik minister za finance Alenke Bratušek Tomaž F. Lovše Zorana Jankovića

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Išče se minister za finance. Borut Jamnik ne ve nič o tem, so pa govorice