objavi na
pozareport.si

forum

Posli & finance

Sreda, 20. februar 2013 ob 07:32

Računica. Podobnika v Hitu odstavlja koalicija SDS in Pozitivne Slovenije
Naključje ali prava kombinacija?! Predsednik nadzornega sveta Hita je Andrej Cetinski, tisti, ki ga Pozitivna Slovenija predlaga za člana nadzornega sveta Slovenskega državnega holdinga
2013 Pozareport

Odpri galerijo

Na jutrišnji seji nadzornega sveta Hita, igralniškega giganta iz Nove Gorice, naj bi zamenjali tudi predsednika uprave Draga Podobnika. Njegovo razrešitev naj bi tehnično predlagal član nadzornega sveta Tomo Malnarič, predstavnik države oziroma ministrstva za finance, takoj pa naj bi ga podprla tudi oba predstavnika zaposlenih v nadzornem svetu.
Toda Podobnika ruši neverjetna kadrovska kombinacija, "tiha koalicija" med SDS in Pozitivno Slovenijo. Tomo Malnarič bo namreč na sejo prinesel zahtevo novega državnega sekretarja na ministrstvu za finance Andreja Širclja (SDS), predsednik nadzornega sveta Hita pa je Andrej Cetinski, ravno ta, ki ga stranka Zorana Jankovića predlaga za člana nadzornega sveta Slovenskega državnega holdinga.
Tomo Malnarič je v nadzorni svet Hita sicer prišel kot uslužbenec kabineta nekdanjega ministra za finance Francija Križaniča, delal pa naj bi (vsaj takrat) po navodilih razvpitega lobista Draga Isajloviča.
No, Drago Podobnik je medtem že dosegel prestavitev seje nadzornega sveta za en teden, ker naj bi jutri imel pomembne dogovore z bankami.
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Draga Podobnika Tomo Malnarič predstavnika zaposlenih tiha koalicija Andreja Širclja Andrej Cetinski Zorana Jankovića Francija Križaniča Draga Isajloviča

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Računica. Podobnika v Hitu odstavlja koalicija SDS in Pozitivne Slovenije