objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Četrtek, 14. februar 2013 ob 06:33

Ekskluzivno. Napol zasebna pisma Roka Praprotnika Ivanu Štuhecu, in obratno
Praprotnik piše Štuhecu: Po Mariboru govoriš, da sem pobriti stric iz ozadja in pisun. Štuhec piše Praprotniku: Če se greš konspirativnost do nekaterih duhovnikov, pa toliko slabše zate in za njih
2013 Pozareport

Odpri galerijo

"Vsi skupaj se strinjamo, da ni bilo primerno, da je Ivan tako grdo napadel Roka in kako je res grozno, kaj dela politika med prijatelji."
Te dramatične uvodne misli je zapisala ena od mladostnih prijateljic Roka Praprotnika, danes podpredsednika komisije za preprečevanje korupcije, in Ivana Štuheca, vodilnega medijskega teologa vrha slovenske rimskokatoliške cerkve (njena ime in priimek sta znana avtorju teh vrstic), ter prosila, naj pisma tudi javno objavimo.
Gre za "tri pisma", ki sta si jih 6. februarja letos - seveda po objavi razvpitega poročila o preprečevanju korupcije, ki bremeni Janeza Janšo in Zorana Jankovića - po elektronski pošti "izmenjala" Praprotnik ter Štuhec, Praprotnik pa jih je poslal še na nekaj drugi naslovov njunih skupnih prijateljev.
Pri tem naj bi Rok Praprotnik elektronske naslove nekaterih duhovnikov, ki so prejeli njegovo prvo pismo, dal v skrito kopijo, menda zaradi njihove varnosti. Češ, "takšni so časi."
Pošiljateljica pisem je imena posameznih prejemnikov pisem zbrisala sama, ker nekateri, kot pravi, delajo tudi na škofijski gimnaziji v Mariboru ali na škofiji, "pa ni fajn," kot zatrjuje, da so "potegnjeni v javnost."
Prosila je tudi, da bi sama rada ostala anonimna.
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Roka Praprotnika Ivana Štuheca Janeza Janšo Zorana Jankovića

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Ekskluzivno. Napol zasebna pisma Roka Praprotnika Ivanu Štuhecu, in obratno