objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Petek, 18. januar 2013 ob 06:41

Prihodnji torek odstopa tudi Gregor Virant, kot predsednik državnega zbora?
Prvak Državljanske liste naj bi odstopil zato, ker se mu to pač zdi korektno, saj ga je za predsednika državnega zbora izvolila koalicija z Janezom Janšo na čelu
2013 Pozareport

Odpri galerijo

Prihodnji torek, ko se izteče 10-dnevni ultimat predsedniku vlade Janezu Janši, da "mora" odstopiti, Državljanska lista pa bo, če Janša ne odstopi, zapustila vladno koalicijo, naj bi odstopil tudi Gregor Virant, seveda s funkcije predsednika državnega zbora. To naj bi Virant povedal vodji poslanske skupine Nove Slovenije Mateju Toninu, ta pa sinoči gledalcem oddaje Požareport na TV3 Medias.
Gregor Virant naj bi odstopil zato, ker se mu zdi, da je tako korektno, saj ga je za predsednika državnega zbora postavila (izvolila) koalicija z Janezom Janšo na čelu, ki jo Virant zdaj zapušča. Viranta po oddaji nismo mogli priklicati, naše vprašanje, ali bo prihodnji teden zares odstopil, poslano prek SMS-sporočila, pa je, vsaj do zdaj, ostalo brez odgovora. Verjetno bo več znano danes.
Gregor Virant in Matej Tonin sicer veljata za nekakšna "zaupnika", nekateri v SDS, menda tisti, ki Tonina ne marajo preveč, pa trdijo, da naj bi bil Virant celo Toninov mentor. Večkrat naj bi jo tudi videvali skupaj na kosilu v posebnem delu restavracije državnega zbora, kar pa Matej Tonin zanika in pravi, da sta od začetka mandata tega državnega zbora z Virantom skupaj kosila samo trikrat.
No, Senko Pličanič, "Virantov" minister za pravosodje in javno upravo, je po včerajšnji seji vlade dejal, da misli, da to ni bila njegova zadnja seja vlade ...
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Janezu Janši Gregor Virant Mateju Toninu Požareport Senko Pličanič

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Prihodnji torek odstopa tudi Gregor Virant, kot predsednik državnega zbora?