objavi na
pozareport.si

forum

TV Pink 3

Četrtek, 21. november 2013 ob 07:49

Dejan Kaloh se pohvali. Moja knjiga o Milanu Kučanu je napisana vrhunsko!
Ne prezrite, danes ob 22.00 na TV3 Medias. Današnji gost Bojana Požarja je novinar, publicist, politični svetovalec in medijski podjetnik Dejan Kaloh
2013 Pozareport

Odpri galerijo

... Ne prezrite, danes ob 22.00 na TV3 Medias Intervju Današnji gost Bojana Požarja je novinar, publicist, politični svetovalec in medijski podjetnik Dejan Kaloh.
V zadnjih dve letih je napisal dve odmevni politični knjigi, "Od Partije do Patrie" in "Milan Kučan: Ko boter spregovori o sebi". S prvo knjigo je dokazoval zaroto zoper Janeza Janšo v znanem primeru Patria, za drugo pa pravi, da je "napisana vrhunsko". Med intervjujem tudi o tem, kdaj sploh piše knjige, če dela kot svetovalec znotraj stranke SDS, prej pri notranjemu ministru Vinku Gorenaku, zdaj pa v poslanski skupini te stranke, kako to vpliva na njegovo kredibilnost, ter o svojih "spopadih" z novinarjema Borutom Mekino in Dejanom Karbo.
Dejan Kaloh je po poklicu diplomirani pravnik, je lastnik spletnega portala Politikis.si in solastnik tednika Demokracija, živi pa v Mariboru in Ljubljani.
Ponovitev oddaje si lahko ogledate prihodnji ponedeljek ob 23.25.
Več o pogovorni oddaji Požareport na TV3 pa si lahko preberete tukaj.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Intervju Dejan Kaloh tukaj

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Dejan Kaloh se pohvali. Moja knjiga o Milanu Kučanu je napisana vrhunsko!