objavi na
pozareport.si

forum

Bizarno

Četrtek, 7. november 2013 ob 06:56

Zalar in Soršak na odstrelu žena! Bivši in nesojeni minister se ločujeta...
Razveze v politiki. Nekdanji minister LDS za pravosodje ter nesojeni minister Državljanske liste za notranje zadeve na pragu ločitve
2013 Pozareport

Odpri galerijo

Bivši minister za pravosodje Aleš Zalar in njegova žena, višja ljubljanska sodnica Mojca Zalar Kocjančič, se po naših potrjenih informacijah ločujeta. Aleš Zalar, ki zdaj dela skupaj z nekdanjo ministrsko kolegico ter svojo eks strankarsko šefico LDS Katarino Kresal v njenem Evropskem centru za reševanje sporov, razveze ne komentira in pričakuje, da "o tem ne bomo pisali," medtem ko je bila sodnica Mojca Zalar Kocjančič za nas nedosegljiva.
Spomnimo, sodnica Mojca Zalar Kocjančič je medijsko še posebej "zaslovela" oktobra lani, ko je - lastoročno - kazensko ovadila posamezne novinarje, ker so "kritično" pisali o začetku zloglasnega kazenskega procesa Balkanski bojevnik in takratni "sporni vlogi" sodnice Mojce Zalar Kocjančič.
Ločuje pa se tudi nekdanji precej razvpiti direktor Urada za varstvo konkurence ter nesojeni minister za notranje zadeve, odvetnik Jani Soršak. Njegove (zdaj že - odhajajoče) soproge, ki je sicer poklicna diplomatka, redno zaposlena na ministrstvu za zunanje zadeve in trenutno službuje v eni od evropskih držav, po imenu ne bomo omenjali, ker ni javna oseba. Za razliko od Janija Soršaka, ki je še vedno eden vidnejših članov vladne stranke Državljanske liste, kjer je celo predsednik odbora za notranjo politiko.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Aleš Zalar Mojca Zalar Kocjančič Katarino Kresal Jani Soršak

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Zalar in Soršak na odstrelu žena! Bivši in nesojeni minister se ločujeta...