objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Četrtek, 17. oktober 2013 ob 06:57

Vesna Janković na facebooku končno priznala. Sem z Radovićem, ne Jankovićem
Za rojstni dan si je podarila javno priznanje. Čeprav je še vedno poročena z Juretom Jankovićem, je Mariborčanka na svojem facebook profilu zapisala, da je v razmerju s Sašom Radovićem
2013 Pozareport

Odpri galerijo

Vesna Dolenc Janković je po nekaj mesecih "domnevne" ljubezenske afere z mariborskim trenerjem fitnesa Sašom Radovićem vendarle javno priznala, da sta par. To je pravkar storila na svojem facebook profilu, kjer je zapisala, da sta - z Radovićem "v razmerju". Enako je na svojem facebook profilu storil tudi Sašo Radović.
No, uradno je Mariborčanka Vesna Dolenc Janković sicer še vedno poročena z Juretom Jankovićem, razvpitim mlajšim sinom ljubljanskega župana Zorana Jankovića, pa tudi na facebooku nastopa kot "Vesna Janković".
Za ta korak javnega priznanja, da sta z Radovićem v razmerju, se je Vesna Dolenc Janković odločila okoli 13. oktobra, ko je dočakala svoj 37. rojstni dan.
Spomnimo, Vesna Dolenc Janković in Sašo Radović sta že maja letos začela tudi poslovno sodelovati. Takrat sta namreč skupaj "kupila" podjetje Save Consulting posredništvo, gradbeništvo, trgovina, svetovanje in druge storitve, d. o. o., kjer sta vsak po 50-odstotna lastnika.
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Vesna Dolenc Janković Sašom Radovićem Juretom Jankovićem Zorana Jankovića

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Vesna Janković na facebooku končno priznala. Sem z Radovićem, ne Jankovićem