objavi na
pozareport.si

forum

Posli & finance

Petek, 23. avgust 2013 ob 06:57

Bankir Maje Kljun. Direktor Raiffeisen Leasinga hodi z razvpito blondinko
Nesojena slovenska holivudarka, ki trenutno igra v črnogorski nadaljevanki Budva na morski peni, ima novega spremljevalca, 33-letnega ljubljanskega bankirja Žigo Siliča
2013 Pozareport

Odpri galerijo

Znana ljubljanska podjetnica in starleta Maja Kljun, nesojena filmska zvezda v Hollywoodu, ima novega spremljevalca, tokrat bankirja. Zdaj namreč hodi z direktorjem Raiffeisen Leasinga Žigo Siličem, 33-letnim "japijem", ki je pred dvema letoma "zaslovel" v tedniku Reporter kot lastnik enega od največjih zasebnih zaprtih bazenov v Ljubljana, v elitni četrti Murgle na Mokrški ulici. Žiga Silič namreč prihaja iz precej bogate družine.
Razvpita Kljunova je včeraj povedala, da je njuno razmerje "še novo", o drugih podrobnostih pa ni želela govoriti. Je pa nekako prosila, če bi to novico lahko objavili šele "čez kakšna dva tedna ..."
Spomnimo, Maja Kljun je kot "Maya Klun" poskušala uspeti v filmski meki v Kaliforniji, potem pa se je vrnila nazaj v Slovenijo. Znana je kot nekdanje dekle glasbenika Jana Plestenjaka, trenutno pa snema eno od stranskih vlog v črnogorski televizijski nadaljevanki Budva na morski peni.
Nekateri znanci bankirja Siliča pravijo, da se rad pohvali, kako hodi s "filmsko zvezdo".
Slovenska podružnica Raiffeisen banke je pred nekaj dnevi medije sicer polnila zaradi odstopa predsednika uprave banke Klemensa Nowotnyja.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Maja Kljun Žigo Siličem Maya Klun Jana Plestenjaka Klemensa Nowotnyja

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Bankir Maje Kljun. Direktor Raiffeisen Leasinga hodi z razvpito blondinko