objavi na
pozareport.si

forum

Bizarno

Ponedeljek, 8. julij 2013 ob 16:22

Erjavec bo odpustil Voduškovo, ki gre 22. julija za eno leto v zapor
Minister Karl Erjavec namerava odpustiti Natašo Vodušek, ki je zaposlena za MZZ, saj je pravnomočno obsojena na leto dni zapora. Nekdanja veleposlanica v Sarajevu to lahko spodbija
2013 Pozareport

Odpri galerijo

Ministrstvo za zunanje zadeve (MZZ), ki ga vodi Karl Erjavec (DeSUS), je 27. junija prejelo obvestilo sodišča, da je bila Nataša Vodušek, nekdanja veleposlanica v Sarajevu, pravnomočno obsojena na leto dni zapora. Zaradi obsodbe ji bo tako po besedah Erjavca prenehalo delovno razmerje na ministrstvu, poroča 24ur.com, postopek odpovedi pogodbe o zaposlitvi so že začeli. Na MZZ so bili še pred kratkim v dilemi, ali jo sploh lahko odpustijo, saj je storila kaznivo dejanje iz malomarnosti in ne naklepno. Voduškova lahko odločitev ministra spodbija.
Spomnimo, Voduškova je oktobra 2008 v Sarajevu vinjena povzročila hudo prometno nesrečo, v kateri se je hudo poškodoval domačin Nijaz Zorlak (o tem smo pisali tukaj). V zapor se na prestajanje kazni mora zglasiti 22. julija.
Voduškova je na MZZ imela naziv veleposlanik, delala pa je v sektorju za Vzhodno Evropo in Srednjo Azijo. Njena mesečna bruto plača je bila 2.913 evrov.
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
karl erjavec Nataša Vodušek Nijaz Zorlak

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Erjavec bo odpustil Voduškovo, ki gre 22. julija za eno leto v zapor