objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Petek, 5. julij 2013 ob 12:27

Iris Mulej kandidatko za miss spraševala o Mandeli in komaj dobila odgovor
Nova miss Slovenije je 24-letna študentka visoke šole za kozmetiko Maja Cotič, prva spremljevalka je Laura Škvorc, druga pa Eva Matijašević. Izbor je zaznamoval incident na odru
2013 Pozareport

Odpri galerijo

V četrtek so na Gospodarskem razstavišču v organizaciji agencije Star-s izpeljali izbor za Miss Slovenije 2013, na katerem je zmagala Maja Cotič, sicer nekdanja finalistka izbora za miss Hawaiian Tropic in obraz Beauty weekenda 2010, prva in druga spremljevalka pa sta postali Laura Škvorc in Eva Matijašević. Maja Cotič, ki je lento dobila od lanske miss Nives Orešnik, bo Slovenijo zastopala na svetovnem izboru 28. septembra v Indoneziji.
Toda večer sta zaznamovali nekdanja miss Slovenije Iris Mulej (mimogrede, Mulejeva je menda spet samska, saj naj bi se pred kratkim, vsaj po govoricah sodeč, razšla s svojim fotografom Črtom Slavcem) in kandidatka za miss Loretta Dominković. Mulejeva je Dominkovićevo po poročanju MMC RTV SLO namreč vprašala, "kdo je južnoafriški voditelj - svetovno znana legenda -, ki se trenutno bori za svoje življenje?"
Dominkovićeva pa je odgovorila: "No, ja, zdaj če se že poglabljamo v to, mogoče bi bilo bolje, Iris, da ti to meni poveš (smeh), ker najbrž to že veš (smeh) ... Pa ne bomo iskali neznanja." Po kratkem pregovaranju je le odgovorila, da Mandela, kar naj bi se slišalo bolj kot "Mandera“.
Dominkovićeva je za Žurnal24 pozneje povedala, da se ji ni zdelo pošteno, "da so na odru iskali splošno razgledanost“, saj sama v tistem trenutku ni vedela niti, kako ji je ime. "Tako sem se odzvala zato, da sem si pridobila čas, da sem malo razmislila," je dodala.
Mulejeva pa je dejala, da so to "takšne stvari, ki jih veš, če vsaj malo spremljaš medije". In še: "Žal mi je, da sem jo spravila v takšen položaj, to ni bil moj namen. Tudi sama sem bila že tako na odru in vem, kako je. Čuden mi je bil le njen odziv, saj se mi je zdelo, da me je malo napadla.“
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Maja Cotič Laura Škvorc Eva Matijašević Nives Orešnik Iris Mulej Črtom Slavcem Loretta Dominković Mandela

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Iris Mulej kandidatko za miss spraševala o Mandeli in komaj dobila odgovor