objavi na
pozareport.si

forum

Mediji

Četrtek, 20. junij 2013 ob 07:06

Spremembe na vrhu Dela. Povzpela naj bi se Marko Crnkovič in Irma Gubanec
Predsednici uprave Dela Marjeti Zevnik se izteka mandat, Bojan Budja pa je vršilec dolžnosti odgovornega urednika že od oktobra. O kadrovskih menjavah naj bi bilo več znano v začetku julija
2013 Pozareport

Odpri galerijo

Že v začetku naslednjega meseca naj bi bilo znano, kdo bo novi predsednik uprave časopisne hiše Delo, ki jo trenutno še vodi Marjeta Zevnik, sicer tudi članica uprav Pivovarne Laško in Pivovarne Union, poročajo Finance. Spomnimo, Zevnikova je lani jeseni na vrhu Dela zamenjala Jurija Giacomellija, ki je zdaj generalni sekretar Nove ljubljanske banke.
Neuradno se govori, da naj bi mesto nove predsednice uprave zasedla Irma Gubanec, sedanja članica uprave Dela za finance, odgovorni urednik pa naj bi postal kolumnist Sobotne priloge Dela Marko Crnkovič. Od oktobra lani, ko je zaradi domnevnih pritiskov odstopila dotedanja odgovorna urednica Romana Dobnikar Šeruga, je zdaj vršilec dolžnosti odgovornega urednika Dela Bojan Budja, sicer odgovorni urednik Slovenskih novic.
Crnkovič in Gubančeva sta dejala, da bi ob ponudbi o tej razmislila, Zevnikova pa bo Delo gotovo zapustila do 18. septembra, ko ji poteče mandat, še pišejo Finance.
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Marjeta Zevnik Jurija Giacomellija Irma Gubanec marko crnkovič Romana Dobnikar Šeruga Bojan Budja

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Spremembe na vrhu Dela. Povzpela naj bi se Marko Crnkovič in Irma Gubanec