objavi na
pozareport.si

forum

Mediji

Sobota, 1. junij 2013 ob 06:57

Ana Tavčar Pirkovič dobila en sam glas, svoj! Njen mož Igor pa en glas več
Na tajnem glasovanju, ki naj bi prinesel novega odgovornega urednika razvedrilnega programa na TV Slovenija, znana zakonca Tavčar-Pirkovič totalno poražena
2013 Pozareport

Odpri galerijo

Že devetega maja sem pisal o štirih prijavljenih kandidatih za novega odgovornega urednika ali urednico razvedrilnega programa na TV Slovenija. Kot je znano, so se prijavili ekonomist, občasni politik ter sodelavec številnih televizij Marko Šidjanin, "nesojena" voditeljica "nesojene" oddaje Nedelja je Ana Tavčar Pirkovič, njen mož in urednik oddaje Tednik Igor Pirkovič ter producentka razvedrilnega programa Dijana Štraus Svetlik.
Predprejšnjo sredo je o kandidatih ter njihovih programih razpravljal in glasoval kolektiv zaposlenih v razvedrilnem programu, na podlagi rezultatov glasovanja, ki za direktorja TVS Janeza Lombergerja sicer sploh niso obvezujoči, pa naj bi Lombergar predlagala novega urednika.
No, glasovanje se je končalo precej "tragično" za oba zakonca Tavčar-Pirkovič. Dijana Štraus Svetlik je prejela še največ glasov - 5, Igor Pirkovič 2, Ana Tavčar Pirkovič zgolj enega (najverjetneje je ta edini glas prispevala ona sama), Marko Šidjanin pa je ostal popolnoma brez glasov. Glasovalo je sicer 12 zaposlenih v razvedrilnem programu.
Po dosedanjih informacijah Janez Lombergar za novega odgovornega urednika ne bo predlagal nikogar od omenjenih kandidatov, zato vršilec dolžnosti šefa razvedrilnega programa še naprej veselo ostaja Petar Radović.
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Marko Šidjanin Ana Tavčar Pirkovič igor pirkovič Dijana Štraus Svetlik Janeza Lombergerja Petar Radović

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Ana Tavčar Pirkovič dobila en sam glas, svoj! Njen mož Igor pa en glas več