objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Sobota, 4. maj 2013 ob 07:05

Na vrhu SDS. Janša edini kandidat, Ramšakova se umika Andreji Valič Zver
Žena evropskega poslanca Milana Zvera postaja političarka. Bila naj bi kandidatka za novo podpredsednico Janševe stranke
2013 Pozareport

Odpri galerijo

Po kongresu stranke SDS, ki bo prihodnjo soboto v Celju (11. maja), se na vrhu stranke obeta "ena sama" kadrovska sprememba. Ni nobenega dvoma, da bo Janez Janša ostal prvak SDS (je tudi edini kandidat za predsednika), prav tako Anja Bah ostaja glavna tajnica, Zvonko Černač podpredsednik stranke, mesto ženske podpredsednice SDS pa naj bi izgubila poslanka Sonja Ramšak. Namesto Ramšakove bo nova podpredsednica stranke najverjetneje postala Andreja Valič Zver, direktorica študijskega centra za narodno spravo, sicer pa žena evropskega poslanca Milana Zvera.
Da ima Andreja Valič Zver kar precejšnje politične ambicije, se je videlo že med volilno kampanjo njenega moža na volitvah predsednika republike. Mimogrede, pred leti je bil podpredsednik SDS tudi Milan Zver.
Podpredsednika ter podpredsednico SDS sicer voli svet stranke, na predlog predsednika stranke, torej Janeza Janše. In če Sonja Ramšak ne bo več podpredsednica, bi se elegantno znebili tudi "prisotnosti" njenega spornega spremljevalca, razvpitega podjetnika Edina Džabića, "starega znanca" celjske policije in državnega tožilstva, je slišati iz SDS.
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Janez Janša Anja Bah Zvonko Černač sonja ramšak Andreja Valič Zver Milana Zvera Edina Džabića

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Na vrhu SDS. Janša edini kandidat, Ramšakova se umika Andreji Valič Zver