objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Torek, 30. april 2013 ob 06:37

Potrjeno. Modre luči in divjanje ministra Omerzela, ampak vlada ga ščiti!
Enkrat se mu je mudilo na sestanek k Alenki Bratušek, drugič neznano kam, vendar ne bo kaznovan, ker ga rešuje vlada
2013 Pozareport

Odpri galerijo

Včerajšnji članek o prehitri vožnji s prižganimi modrimi lučmi službenega audija A6 z registracijo Lj ND-313, ki ga uporablja minister za infrastrukturo in prostor Samo Omerzel, je prinesel še bolj zanimiva razkritja. Voznik audija z ministrom modrih luči ni uporabljal zgolj 19. aprila, med sedmo in osmo uro zjutraj, ko naj bi se ministru Omerzelu mudilo v Ljubljano na nujno ter izredno koordinacijo v kabinetu predsednice vlade Alenke Bratušek, ampak tudi dva dni prej (17. aprila), ko so ga policisti specializirane enote za nadzor prometa prestregli s premičnim radarjem blizu naselja Podsmreka. Kljub temu, da je tam dovoljena najvišja hitrost 130 kilometrov na uro, je ministrov audi drvel 162 kilometrov na uro, in ponovno uporabljal posebne zvočne ter svetlobne znake. Na kakšen sestanek je minister moral nujno takrat, ni znano.
No, povedano drugače, očitno minister Samo Omerzel na relaciji Novo mesto - Ljubljana - Novo mesto tako rekoč divja vsak drugi dan ...
Toda ministra Omerzela oziroma njegovega šoferja je pred kaznovanjem obakrat rešila - vlada. Enkrat generalni sekretariat vlade, enkrat pa kar njegovo ministrstvo, kar je razvidno iz pojasnila ministrstva za infrastrukturo in prostor ter generalne policijske uprave, ki so jih po objavi mojega članka posredovali medijem.
Minister Samo Omerzel pa obeh dogodkov - ne komentira.
 
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Včerajšnji članek Samo Omerzel Alenke Bratušek

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Potrjeno. Modre luči in divjanje ministra Omerzela, ampak vlada ga ščiti!