objavi na
pozareport.si

forum

Posli & finance

Ponedeljek, 15. april 2013 ob 06:43

Ločitev. Damjan Damjanovič in Sabina Cvilak že prodajata hišo, za 316 tisoč
Lepa operna pevka ne menjuje samo moškega, ampak tudi glasbeno agencijo, ki v tujini skrbi za njeno kariero
2013 Pozareport

Odpri galerijo

Lepa operna pevka Sabina Cvilak in dolgoletni direktor slovenske filharmonije Damjan Damjanovič, ki se ločujeta, že prodajata družinsko hišo v Lukovici (Preserje) blizu Domžal, zanjo pa bi rada pokasirala 316 tisoč evrov. Prodajata jo sicer prek agencije Nepremičnine.net.
Potem ko je novica o njuni ločitvi pred nekaj dnevi prišla v medije (nekateri že ocenjujejo, da gre za slovensko "ločitev leta") sta se Sabina Cvilak in Damjan Damjanovič odločila, da "ločitvenih" izjav ne bosta dajala, saj kakor ne želita, da bi se "umazano perilo" pralo v javnosti. Se pa Cvilakova seli nazaj v Maribor, Damjanovič pa naj bi se preselil v Ljubljano.
No, Sabina Cvilak je pred dobrima dvema mesecema zamenjala tudi agencijo, ki skrbi za njeno kariero v tujini. Gre za Opus 3 Artists iz New Yorka, ki velja za eno od največjih glasbenih svetovnih agencij.
Damjan Damjanovič, ki je pred nedavnim začel že tretji mandat na funkciji direktorja filharmonije, pa je trenutno spet žirant na televizijskem šovu Slovenija ima talent, na Pop TV. Damjanovičevo "žiriranje" je tokrat sicer precej mirnejše, bistveno "bolj zadržano", najverjetneje zato, ker se ločuje.
Po drugi strani producenti oddaje, tako je slišati, z montažo oddaj ter daljšo minutažo dvigujejo imidž zlasti ženski žirantki, baletni plesalki Ani Klašnji.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Sabina Cvilak Damjan Damjanovič Opus 3 Artists Ani Klašnji

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Ločitev. Damjan Damjanovič in Sabina Cvilak že prodajata hišo, za 316 tisoč